Προετοιμασίας... συνέχεια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού για το ματς του Σαββάτου (29/10, 17:00) με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Προετοιμασίας... συνέχεια
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού για το ματς του Σαββάτου (29/10, 17:00) με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Εκείνο που απασχολεί κυρίως τον Βασίλη Φραγκιά είναι κατά πόσο στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη ο Κέβιν Μπράσγουελ θα προσαρμοστεί στα συστήματα της ομάδας προκειμένου να βοηθήσει -τουλάχιστον- επιθετικά.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν από τους τελευταίους που ενσωματώθηκαν στην ομάδα και έχοντας πλέον μόνο ένα επίσημο παιχνίδι στο ενεργητικό είναι ακόμη δύσκολο να "δεθεί" με τους υπόλοιπους. Υπάρχει πάντως πίστη πως κόντρα στον Ηρακλή ο Μπράσγουελ θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση πάντα με το πρόσωπο που έδειξε στην πρεμιέρα.

Ο μόνος που δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη είναι Μπράιαν Ντίφερς, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Υπολογίζεται πως στη διάθεση του τεχνικού τιμ των Ροδιτών θα βρίσκεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK