Πρώην παίκτης του Άρη ξυλοκόπησε ταξιτζή και τον έκλεψε

Ο Ντράγκαν Λάμποβιτς, ο οποίος το 2010 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη, ξυλοκόπησε ταξιτζή, του πήρε τα χρήματα και το αυτοκίνητό του και δημιούργησε χάος σε νηπιαγωγείο που εργάζεται η μητέρα του.

Πρώην παίκτης του Άρη ξυλοκόπησε ταξιτζή και τον έκλεψε
EUROKINISSI

Ο 34χρονος πρώην διεθνής Σέρβος, Ντράγκαν Λάμποβιτς, το 2010 είχε ένα πέρασμα από την Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη. Το 2019 αποσύρθηκε από το μπάσκετ και ενώ είχε ανέκαθεν τη φήμη του κακού παιδιού. Το τελευταίο περιστατικό στη Σερβία με πρωταγωνιστή τον ίδιο, δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό.

Τι ακριβώς έκανε; Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη χώρα του, ξυλοκόπησε ταξιτζή, του πήρε τα χρήματα και το αυτοκίνητό του και δημιούργησε χάος σε νηπιαγωγείο στο Ζελέζνικ που εργάζεται η μητέρα του. Η αστυνομία επενέβη και τον συνέλαβε.

Ο Λάμποβιτς εντάχθηκε σε ηλικία δεκαπέντε ετών στις ακαδημίες της Ζελέζνικ, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2003-04 και το 2005-06 δόθηκε ως δανεικός στην Μπόρακ Τσάτσακ. Το 2007, επέστρεψε στην Ζελέζνικ και κέρδισε το κύπελλο Σερβίας, ενώ δύο χρόνια αργότερα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Αδριατικής λίγκας, με 18,0 πόντους ανά αγώνα.[

Τον Ιανουάριο του 2010, μεταγράφηκε στον Άρη, με τον οποίο αγωνίστηκε σε μόλις τρεις αγώνες, χωρίς να σκοράρει. Δύο μήνες αργότερα, υπέγραψε στους Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης, παραμένοντας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Την επόμενη χρονιά, φόρεσε την φανέλα της ρωσικής Γενισέι Κρασνόγιαρσκ, συνεχίζοντας κατά σειρά στην Σαμάρα και την Νίζνι Νόβγκοροντ. Το 2013-14, υπέγραψε στην πολωνική Κόζαλιν, από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2014, όταν μεταγράφηκε στην τουρκική Αλιάγκα Πετκίμ, όπου παρέμεινε για τρεις μήνες, πριν μεταγραφεί στην Αλ Ριγιάντι από τον Λίβανο.

Την σεζόν 2014-15, αγωνίστηκε με την Ασεσόφτ Πλοϊέστι από την Ρουμανία και το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στην τουρκική Ιστανμπούλ. Ολοκλήρωσε την χρονιά στην Φινλανδία, πριν συνεχίσει το καλοκαίρι του 2016 στην Κάρπος Σοκόλι της Βόρειας Μακεδονίας. Το 2019 αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK