Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και Μπρέμερ

Από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς και τη νομικό Κατερίνα Γιαννακοπούλου εκπροσωπήθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, το οποίο αποφάσισε για την επανάληψη του αγώνα με τον Άρη.

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και Μπρέμερ

Αρχικά η πλευρά του "Δικεφάλου" ζήτησε το παιχνίδι να κατοχυρωθεί υπέρ της, αφού διαφορετικά ακυρώνεται ο κανονισμός του πρωταθλήματος. Τον ΠΑΟΚ μάλιστα στήριξε και η Κηφισιά, αλλά επειδή έξι ομάδες ψήφισαν να επαναληφθεί το ντέρμπι (τέσσερις ομάδες ψήφισαν συνέχιση από το 31-33, ενώ ο Απόλλων και Κόροιβος δεν πήραν θέση), η μάχη χάθηκε.

Πάντως η δικηγόρος της ΚΑΕ, μιλώντας για τις επόμενες ενέργειες, δήλωσε στο olaPAOK.gr: " Εμείς έχουμε το δικαίωμα να προσβάλουμε την απόφαση πηγαίνοντας στο ΑΣΕΑΔ. Το ΑΣΕΑΔ έκρινε πως το παιχνίδι κακώς διεκόπη, δεν είπε πως πρέπει να επαναληφθεί".

Ακόμη οριστική απόφαση δεν υπάρχει, από Τρίτη θα αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ αλλά είναι πολύ πιθανόν να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Να σημειωθεί πως γενικότερα στο Δ.Σ. εκφράστηκε η άποψη πως αυτή η απόφαση εγκυμονεί κινδύνους με ό,τι συνεπάγεται αυτό, αφού δημιουργείται δεδικασμένο.

Εν τω μεταξύ, την πρώτη προπόνηση του πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Τζέι Αρ Μπρέμερ. Ο νέος ξένος του ΠΑΟΚ, που ήρθε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, πήρε μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα και έπιασε δουλειά. Στον ΠΑΟΚ την Τρίτη περιμένουν το έγγραφο ελευθέρας του παίκτη προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Βέντσπιλς που θα γίνει την Τετάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK