Πρώτη νίκη με Λιούις και Πρίντεζη

Πρώτη νίκη με Λιούις και Πρίντεζη
Πρεμιέρα στις νίκες για τον Ολυμπιακό, στους φιλικούς αγώνες που δίνει στην Ιταλία. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 91-77 (ημ. 46-33) της Κίμκι στο τουρνουά της Μπιέλα, με τους Πρίντεζη και Λιούις να είναι οι...ηγέτες του.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι εμφανές ότι ακόμα έχουν βαριά πόδια από την προετοιμασία, ωστόσο εναντίον της ομάδας του Βολκοβίτσκι και του Γκόρενς, απέδωσαν κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Στο 34’ μάλιστα η διαφορά εκτοξεύτηκε ακόμα και στους 29 πόντους (85-56), αλλά στα τελευταία λεπτά οι "ερυθρόλευκοι" έκοψαν... ταχύτητα με αποτέλεσμα η Κίμκι να μειώσει στους 14.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού (τον πάτησαν στον αγώνα με τη Βαρέζε) και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (19/9) για το Καντού, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σ’ ένα ακόμα φιλικό, το τέταρτο και τελευταίο επί ιταλικού εδάφους.

Την Τετάρτη, οι Πειραιώτες θα μεταβούν στην Κύπρο όπου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις ως τις 23 του μήνα, ως δηλαδή το τζάμπολ του τουρνουά που διοργανώνει η πρωταθλήτρια Α.Ε. Λεμεσού με τη συμμετοχή ακόμα της Κίμκι και της B.C. Κιέβου. Την Παρασκευή (23/9) θα βρεθεί στην Κύπρο και ο Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος μια μέρα πριν έχει προγραμματίσει την άφιξή του στην Ελλάδα.

ΚΙΜΚΙ: Πετρένκο 8, Γκόρενς 2, Σάφκοφ 6, Σολοβίεφ 2, Τόρες 11, Κρασνίκοφ 2, Ορτσόφ 1, Λεφτέρ 4, Βολκοβίτσκι 10, Μπούκερ 21, Καραούλεφ 11, Κολιάκοφ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έντνι 4, Παπαμακάριος 2, Αργυρόπουλος 6, Λιούις 18, Χατζής 15, Σεϊμπούτις 5, Ζουκάουσκας 8, Μπάρλος 9, Αγαδάκος, Πρίντεζης 24, Καλαϊτζίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK