Ψάχνει δυνατό ψηλό ο Ομπράντοβιτς

Παλλικαρίσια νίκη, μεγάλος ενθουσιασμός, γκρίνια για την διαιτησία. Όλα αυτά κυριάρχησαν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την δύσκολη επιτυχία επί της ΑΕΚ στο Γαλάτσι. Σε όλους πλην ενός: του αφεντικού. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν δικαιολογούσε την παρολίγον ήττα με αναφορές στους διαιτητές.

Ψάχνει δυνατό ψηλό ο Ομπράντοβιτς
Παλλικαρίσια νίκη, μεγάλος ενθουσιασμός, γκρίνια για την διαιτησία. Όλα αυτά κυριάρχησαν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την δύσκολη επιτυχία επί της ΑΕΚ στο Γαλάτσι. Σε όλους πλην ενός: του αφεντικού. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν δικαιολογούσε την παρολίγον ήττα με αναφορές στους διαιτητές. Μέσα στον αγώνα όποιος τον έβλεπε καταλάβαινε ότι ο πολυμήχανος Σέρβος διακρίνει τα πρώτα κενά στην ομάδα του. Ρίχνει το ενδιαφέρον αλλού για να δουλέψει απερίσπαστος στην λύση του μεγαλύτερου προβλήματος. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται επικίνδυνα άδειος στην ρακέτα.

Εννοείται πως ο Τομάσεβιτς δεν πρόκειται να εμφανιστεί τόσο κακός, αλλά και πάλι δύσκολα να βρει τον παλιό εαυτό του. Κόπενραθ, Μπουρούσης έκαναν ότι ήθελαν, ενώ μέχρι και ο πολύ κοντός Χάτζατζ τρύπωνε στην ρακέτα για λέι απ. Αποτελεί φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς να στηρίζεται στους κοντούς του όταν όμως υπήρχε κι ένας Ντάριλ Μίντλετον στο κέντρο της άμυνας. Ο βετεράνος Αμερικανός θυσίαζε το κορμί του για το καλό της ομάδας. Έπαιρνε ριμπάουντ και στην επίθεση σκόραρε κοντά στο καλάθι κάτι που φέτος δεν γίνεται. Ο Ζοτς προσπάθησε το καλοκαίρι να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να κρατήσει τον 39χρονο σέντερ αλλά αποφασίστηκε ότι το πρόβλημα υγείας το οποίο τον ταλαιπώρησε κατά την διάρκεια της περυσινής περιόδου, αποτελεί τροχοπέδη.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ αυτό μετράει. Ο Ομπράντοβιτς πάντως κοιτάει μπροστά αφού βλέπει ότι αν όχι στην Ελλάδα, στην Ευρωλίγκα η σεζόν θα είναι επίπονη και οι αντίπαλοι θα προσπαθούν να κτυπήσουν την αδύναμη ρακέτα των νταμπλούχων. Μέχρι τώρα οι «πράσινοι» αναζητούσαν, διακριτικά, έναν εκρηκτικό σμολ φόργουορντ με δυνατότητες σκοραρίσματος. Ο προπονητής του ΠΑΟ δείχνει να είναι έτοιμος να ζητήσει από την διοίκηση έναν δυνατό ψηλό για να καλυφθεί και η τελευταία αδυναμία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK