"Ψάχνεται" για Κέβιν Αρώνη ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Η αναζήτηση νεαρών ταλαντούχων παικτών συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι' φέρονται να έχουν καλέσει για να συμμετάσχει στην προετοιμασία τον 22χρονο ομογενή γκαρντ Κέβιν Αρώνη. Αν πείσει, τότε θα αποκτηθεί.

"Ψάχνεται" για Κέβιν Αρώνη ο Ολυμπιακός (VIDEO)
© COPYRIGHT GARY MOOK PHOTOGRAPHY 2012

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Sportday", o Ολυμπιακός "ψάχνεται" για την περίπτωση του 22χρονου ομογενή γκαρντ Κέβιν Αρώνη. Οι "ερυθρόλευκοι" αν και έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές βασικών παικτών, δεν σταματούν να αναζητούν νέους ταλαντούχους παίκτες για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο νεαρός γκαρντ έχει κληθεί για να συμμετάσχει στην προετοιμασία, όπου θα δοκιμαστεί κι αν τελικά πείσει τότε θα αποκτηθεί.

"Ψάχνεται" για Κέβιν Αρώνη ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Ο Αρώνης αγωνίζεται στο NCAA με το Νιού Μέξικο Στέιτ και την περυσινή σεζόν είχε ποσοστό 43,7% στα τρίποντα και 7,6 πόντους μέσο όρο σε 19,5 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Το μόνο θέμα μέχρι στιγμής με τον παίκτη είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να εκδοθεί το ελληνικό του διαβατήριο. Σε περίπτωση που η διαδικασία ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, τότε ο παίκτης θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

Δείτε τα κατορθώματα του σε VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK