Ψήφισε την καλύτερη μεταγραφή της Euroleague

Ο Λουίς Σκόλα προστέθηκε σε αυτούς που άφησαν το ΝΒΑ και την Κίνα για να αγωνιστούν στην Euroleague. Λίγες ώρες πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος, διάλεξε τη μεταγραφή που κρίνεις ως την καλύτερη.

O Λουίς Σκόλα έθεσε το ρυθμό με δυο coast to coast και ένα ποστάρισμα.
O Λουίς Σκόλα έθεσε το ρυθμό με δυο coast to coast και ένα ποστάρισμα. FIBA.COM

Αυτή είναι η εβδομάδα που θα μπει στο πρόγραμμα σου η Euroleague, με την πρεμιέρα να 'χει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 3/10. Την Κυριακή 29/9 η Αρμάνι ενημέρωσε πως η ψυχή της Aργεντινής, στη διαδρομή για τη δεύτερη θέση στον κόσμο, επιστρέφει στην Ευρώπη. Ο Λουίς Σκόλα άφησε την Κίνα, για να κάνει το comeback στην ήπειρο όπου άρχισε να συνθέτει αυτό που σήμερα είναι θρύλος και κατά συνέπεια προστέθηκε στην μακρά λίστα με αυτούς που άφησαν το ΝΒΑ και την Κίνα, για να δοκιμάσουν τα της Ευρώπης.

Για την ιστορία, την ίδια ημέρα η Μπασκόνια ενημέρωσε πως ο Τζέισον Γκρέιντζερ θα μείνει εκτός για έξι μήνες, με ρήξη αχιλλείου τένοντα που έπαθε στα δύο λεςπτά της πρεμιέρας της ACB, με την Εστουντιάντες.

Όπως μπαίνουμε στην αντίστροφη μέτρηση για τη σεζόν που αναμένεται συναρπαστική, βάσει των ρόστερ που έχουν συγκροτηθεί, να θυμάσαι πως όσους περισσότερους παίκτες άλλαξε ομάδα, τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί για να 'βρεθεί', μαζί και ότι αν επιβληθεί Financial Fair Play, αυτά δεν θα τα βλέπεις. Στα -ας πούμε- θετικά, δεν μπορεί η Euroleague να αποκτήσει -κανονικό- FFP.

Ήλθε τώρα, η ώρα να δείξεις την προτίμηση σου στην καλύτερη μεταγραφή αυτού του καλοκαιριού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK