Ραντμάνοβιτς: "Μας ζήλευαν οι άλλοι Σέρβοι"

Το ναυάγιο της εθνικής Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ, θυμίζει κάτι από Τιτανικό. Δεν ξεχνιέται με τίποτα. Πρώτες δηλώσεις του Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς με τους Σιάτλ Σουπερσόνικς και νέο λάδι στην φωτιά της αποτυχίας.

Ραντμάνοβιτς: "Μας ζήλευαν οι άλλοι Σέρβοι"

Το ναυάγιο της εθνικής Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ, θυμίζει κάτι από Τιτανικό. Δεν ξεχνιέται με τίποτα. Πρώτες δηλώσεις του Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς με τους Σιάτλ Σουπερσόνικς και νέο λάδι στην φωτιά της αποτυχίας. Και τι λάδι: " Οι παίκτες που αγωνίζονταν στην Ευρώπη ζήλευαν αυτούς οι οποίοι παίζουν στο ΝΒΑ επειδή έχουν περισσότερα χρήματα και διασημότητα. Τώρα οι υπόλοιποι λένε πως υπάρχει μπάσκετ και στην Ευρώπη. Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνουν είναι πως όταν μετά από μία τόσο μεγάλη σεζόν, αφήνεις τις διακοπές σου για να παίξεις μπάσκετ και δεν θέλεις να κάθεσαι", τόνισε ο φόργουορντ του Σιάτλ προσθέτοντας με αρκετό ύφος:

" Δεν δέχομαι να είμαι αναπληρωματικός. Ή θα παίζω ή θα κάνω κάτι άλλο τον Αύγουστο. Αγαπώ την πατρίδα μου, αλλά μετράει το μέλλον. Όταν δεν παίζω με την εθνική οι άνθρωποι στις ΗΠΑ θα αρχίσουν αν σκέφτονται ότι δεν αξίζω και αυτή την παράμετρο δεν την υπολογίζουν οι υπόλοιποι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK