"Ρατσιστική επίθεση κατά του Κούπερ"

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, έδωσε λεπτομέρειες για το επεισόδιο του Κούπερ με οπαδό του Πανιωνίου. Τι λένε από τον "Δικέφαλο".

"Ρατσιστική επίθεση κατά του Κούπερ"

Από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι είναι ενοχλημένοι με την διάσταση που πήρε το θέμα Κούπερ και φοβούνται μεθόδευση της τιμωρίας του. Παραπέμπουν στο φύλλο αγώνα, στο οποίο γράφεται ότι ένας οπαδός του Πανιωνίου έβριζε και έφτυνε τον Αμερικανό καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και απορούν με τις αναφορές ότι ο Κούπερ χτύπησε το συγκεκριμένο άτομο. Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο οπαδός έφτασε ως τα κάγκελα χωρίς η Αστυνομία να τον εμποδίσει και, φυσικά, τονίζουν ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του Κούπερ καθώς δεν κρατήθηκε το δελτίο του. Ακόμη, εντύπωση προκάλεσε στις τάξεις του "Δικεφάλου" το γεγονός ότι ο οπαδός που έβριζε, έφτυνε και καταφέρθηκε ρατσιστικά κατά του Αμερικανού, παρακολήθησε ανενόχλητος το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Στο μεταξύ ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, έδωσε το πρωί της Παρασκευής (30/5) λεπτομέρειες για το ζήτημα, μιλώντας στον Arena FM 89.4: " Ο Κούπερ κάθε φορά που πλησίαζε στην μπασκέτα δύο τρία άτομα τον έβριζαν. Ενας απ' αυτούς τον έβριζε, τον έφτυνε και έκανε τον βρυχηθμό του πιθήκου. Μάλιστα, με το που έληξε το ημίχρονο και ο Κούπερ πήγαινε προς τα αποδυτήρια αυτός συνέχισε να τον ακολουθεί, να τον βρίζει και να τον φτύνει. Ο Κούπερ του είπε να σταματήσει και αυτός κινήθηκε εναντίον του. Με εκνευρίζουν αυτά που γράφτηκαν σε διάφορα σάιτ και εφημερίδες ότι ο Κούπερ τον χτύπησε, ενώ απλώς τον απώθησε".

24MEDIA NETWORK