Sacramento Kings

Sacramento Kings

Με λίγα λόγια πέρυσι

Κακή χρονιά δεν την λες την περσινή, αλλά πάλι σταμάτησε πρόωρα. Η παρέα του Predrag Stojakovic, έχει κάτι το παράξενο "μέσα" της. Ενώ πάντα διαθέτει αξιόλογο υλικό, παίκτες δηλαδή που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, κάπου το όλο σκηνικό στραβώνει. Πέρυσι, μπήκαν στα playoffs αλλάη έλλειψη πάγκου και τα προβλήματα "Peja"-Webber δεν τους άφησαν περιθώρια να προχωρήσουν, αποκλείομενοι από τους SuperSonics.

Τι άλλαξε φέτος

Αρχικά, φέτος δεν υπάρχει Webber. Μπορεί αυτός να έδινε κάποια θετικά στοιχεία, αλλά το σίγουρο είναι ότι με τη συμπεριφορά του χάλαγε το κλίμα. Ο πραγματικός ηγέτης είναι και πάλι ο Predrag Stojakovic, ενώ πολλές βοήθειες παίρνει από τον Mike Bibby, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει ξελασπώσει τους "βασιλιάδες

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Μεγάλο ρόλο παίζει το "ARCO Arena", μία από τις πιο δυνατές έδρες του ΝΒΑ. Η παρουσία του Rick Adelman στον πάγκο εμπνέει, αν μη τι άλλο σιγουριά, ενώ πολύ σταθερή είναι η παρουσία του Brad Miller κάτω από την ρακέτα. "Τρωτό" της σημείο η βοήθεια από τον πάγκο, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για να δοθούν ευκαιρίες στους υπόλοιπους του ρόστερ.

Το αστέρι

Σίγουρα εδώ υπάρχει χαρά, γιατί πρωταγωνιστής, όντας μάλιστα όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής σε εξαιρετική φόρμα, είναι ένας Ευρωπαίος και ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα, ο Predrag Stojakovic. Όλοι στο Sacramento ελπίζουν σε μία χρονιά του "Peja" όπως αυτή του 2003-04, όταν και ήταν σε εξαιρετική φόρμα.

Πρόβλεψη

Μπορεί να μην συγκαταλέγονται στα μεγάλα φαβορί, αλλά αν προσέξουν λίγο το θέμα, τότε πραγματικά είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Το βασικό υλικό το διαθέτουν, συνεργασία υπάρχει και οι νεοφερμένοι μπορούν να προσφέρουν στηρίγματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK