Σάκοτα: "Βοήθησε ο Μπονσού". Σκουρτόπουλος: "Δεν προσεγγίσαμε σωστά"

O Nτράγκαν Σάκοτα είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου.

Σάκοτα: "Βοήθησε ο Μπονσού". Σκουρτόπουλος: "Δεν προσεγγίσαμε σωστά"

Αναλυτικά τόνισε: "Σήμερα εμείς είχαμε την βοήθεια του κόσμου που έφτιαξε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αγγελόπουλο και στους συνεργάτες του που έτρεχαν τις τρεις τελευταίες μέρες και έφεραν έναν παίκτη που τον είχαμε ανάγκη.

Και οι τρεις ψηλοί που είχαμε, είχαν χτυπήσει. Ο Ποπς Μενσά - Μπονσού μας βοήθησε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε διάθεση και ενέργεια. Μετά έπεσε. Δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στους άλλους παίκτες του Ρεθύμνου, Φαγιέ, Κάουνσιλ και Άλεν, για να τους περιορίσουμε, γιατί τους θεωρούσαμε πιο επικίνδυνους. Ήταν γνωστό ότι το Ρέθυμνο είχε γυρίσει το σκορ σε κάποια παιχνίδια που έχανε με μεγάλες διαφορές.

Για αυτό ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε για 40 λεπτά. Δεν ήμασταν μαζί αυτές τις μέρες και φοβόμουν για τις συνεργασίες. Δεν είμαστε ποδόσφαιρο. Μπήκε ένας παίκτης να παίξει, χωρίς να ξέρει πολλά για το πως λειτουργούμε εμείς, Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια".

Aπό την πλευρά του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υποστήριξε: "Νιώθω λίγο παράξενα που είμαι δίπλα στον κόουτς. Δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό πριν από μερικά χρόνια. Μας έδωσε αρκετά μαθήματα. Για το παιχνίδι δυστυχώς δεν το προσεγγίσαμε σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί.

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ απέκτησε ένα δυναμικό ψηλό και είχαμε προετοιμαστεί για να τον αντιμετωπίσουμε. Είχαμε πει να τον παίξουμε δυνατά, να τον στείλουμε ακόμα και στις βολές με φάουλ, αλλά δεν το κάναμε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ