Σε αυτές τις ομάδες ΔΕΝ θα έκανε τη διαφορά ο Λεμπρόν

Ναι, υπάρχουν κι αυτές. Ομάδες στις οποίες θα υπέγραφε συμβόλαιο ο Λεμπρόν Τζέιμς, θα ήταν ο ηγέτης τους, αλλά θα αποτύγχανε οικτρά. Γιατί δεν είναι όλες ικανές να καλύψουν τις απαιτήσεις του!

Σε αυτές τις ομάδες ΔΕΝ θα έκανε τη διαφορά ο Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θεός δεν είναι. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε ως τώρα, στο Κλίβελαντ και στο Μαϊάμι δηλαδή, να διεκδικήσει τον τίτλο. Με το κατάλληλο υποστηρικτικό καστ βέβαια.

Ακριβώς το ίδιο ο "βασιλιάς" θα μπορούσε να κάνει σχεδόν παντού. Όπου τουλάχιστον θα επιθυμούσε και θα ένιωθε πως θα τα καταφέρει. Γιατί πάντα βαδίζει στα σίγουρα, δεν παίρνει ρίσκα. Ή μήπως όχι;

Η ιστοσελίδα " fadeawayworld" το πήρε από την ανάποδη κι έφτιαξε μια λίστα με τις ομάδες στις οποίες ο Τζέιμς θα ήταν αδύνατο, ακόμη κι αυτός, ν' αλλάξει τη μοίρα τους.

Ποιες είναι αυτές; Προφανώς μπορείτε να φανταστείτε...

1. ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Διότι: Διέθεταν έναν all star παίκτη, τον Μπρουκ Λόπεζ, και τον έδωσαν στους Λέικερς για Ράσελ-Μοζγκόφ.

2. ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Διότι: Με τον Χόρφορντ να έχει φύγει από πέρυσι και τον Μίλσαπ ν' αποχωρεί εφέτος, θα έπρεπε να συμβιβαστεί με Σρέντερ, Σεφολόσα, Μπελινέλι και Μάσκαλα. Όχι ό,τι καλύτερο.

3. ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ

Διότι: Το ρόστερ τους παρά τις προσθήκες των βετεράνων Ζακ Ράντολφ και Τζορτζ Χιλ είναι πολύ... άγουρο ακόμη για να πρωταγωνιστήσει.

4. ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ

Διότι: Θα έπεφτε πάνω στον Ντιρκ Νοβίτσκι.

5. ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ

Διότι: Αγωνιστική ταυτότητα αγνοείται, ακόμη κι αν υπάρχει ταλέντο στο ρόστερ.

AP Photo/Ron Schwane

News 24/7

24MEDIA NETWORK