Σφαιρόπουλος: "Πηγαίνουμε για μία δύσκολη μάχη στη Βιτόρια"

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" πάνε στη Βιτόρια έτοιμοι να δώσουν μία δύσκολη μάχη.

Σφαιρόπουλος: "Πηγαίνουμε για μία δύσκολη μάχη στη Βιτόρια"
INTIME SPORTS

Λίγο πριν την αναχώρηση (11:15) της ομάδας για τη Βιτόρια, όπου ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (20/3, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση. Η αποστολή απαρτίζεται από δεκατρείς παίκτες και στην Αθήνα παρέμειναν οι (τραυματίες και ανέτοιμοι) Σπανούλης, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης, οι οποίοι και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής: "Πλησιάζουμε στο τέλος του TOP-16, έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει, όσα έχουμε πει, αυτό θέλουμε να κάνουμε και απέναντι στην Μπασκόνια. Πηγαίνουμε για μια δύσκολη μάχη, η Μπασκόνια είναι μια ομάδα πολύ καλή στην έδρα της, είναι μια ομάδα ρυθμού και εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν και να κάνουν το παιχνίδι τους. Εάν τον ελέγξουμε τον ρυθμό, θα πάμε το ματς εκεί που θέλουμε εμείς.

Μετά τη Φενέρ είχαμε μια καλή αντίδραση αγωνιστικά κόντρα στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα θέλουμε και άλλη αντίδραση στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Μπασκόνια. Το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε σωστά" είπε ο Έλληνας κόουτς.

Στη συνέχεια τόνισε πως: "Θέλουμε κάθε φορά που παίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι λογικό να μην μπορεί να συμβαίνει κάθε φορά, αλλά προσπαθούμε κάθε φορά να το καταφέρνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι συνθήκες σε κάθε ματς δεν είναι ίδιες, αλλά εμείς πάντα έχουμε έναν στόχο, αυτόν που προανέφερα. Αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και στα τέσσερα ματς που απομένουν ως το τέλος του TOP-16 της Ευρωλίγκας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK