Σήριαλ η παιδική ζωή του Λεμπρόν

Σε σήριαλ θα πρωταγωνιστήσει ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος ελπίζει να δώσει κίνητρο στα παιδιά, εξιστορώντας τον τρόπο με τον οποίο ξεπέρασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας.

Σήριαλ η παιδική ζωή του Λεμπρόν

Ο άσος του NBA θα συμμετέχει στην παραγωγή μιας σειράς που ονομάζεται "Becoming" θα παρουσιάζει την εξέλιξη μερικών από τους κορυφαίους αθλητές των ημερών μας. Το πρώτο επεισόδιο θα επικεντρώνεται στην παιδική ηλικία του Λεμπρόν Τζέιμρ, τις δυσκολίες που είχε μεγαλώνοντας σε μονογονεϊκή οικογένεια αλλά και στην εξέλιξή του σε έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες του σήμερα.

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου στο Disney XD.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βοηθάω για τη δημιουργία του 'Becoming' και που προσφέρουμε αυτό το πρόγραμμα στα παιδιά. Τα σπορ και οι αθλητές ήταν η έμπνευσή μου μεγαλώνοντας. Ήταν οι ιστορίες για τον Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιον Σάντερς και τον Άλεν Άιβερσον που με έκαναν να ονειρεύομαι. Όταν έμαθα ότι είχαν τις ίδιες δυσκολίες και προκλήσεις που είχα κι εγώ, όλα έμοιαζαν πιθανά. Με αυτό έχει να κάνει και το 'Becoming'", δήλωσε ο σούπερ σταρ του NBA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK