Σοκ στο NBA, "έφυγε" ο αδερφός του Κόρβερ

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του NBA, αφού τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο μικρός αδερφός του άσου των Καβαλίερς Κάιλ Κόρβερ, Κιρκ. Εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας ο έμπειρος φόργουορντ.

Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) points next to guard Kyle Korver (26) during the second half of an NBA basketball game, Friday, Nov. 3, 2017, in Washington. The Cavaliers won 130-122.(AP Photo/Nick Wass)
korver lebron AP IMAGES

Μία σεζόν που κυλούσε καλά για τον Κάιλ Κόρβερ, έγινε μέσα σε μία μέρα εφιάλτης. Ο αδερφός του, Κιρκ, έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη, όπως λένε στις ΗΠΑ, που είχε με ασθένεια.

Ο Κιρκ ήταν 27 ετών και ο νεότερος από τα τέσσερα συνολικά αδέρφια, ακολουθώντας και αυτός τα βήματα του Κάιλ. Έφτασε όμως μέχρι το κολεγιακό επίπεδο, αγωνιζόμενος για πέντε χρόνια με το πανεπιστήμιο Missouri-Kansas City.

Οι Καβαλίερς έδωσαν τον απαιτούμε χρόνο στον 37χρονο φόργουορντ για να βρεθεί κοντά στους δικούς του, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Καβαλίερς:

"Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο αδερφός του Κάιλ Κόρβερ, Κιρκ, έφυγε από τη ζωή απόψε. Ο Κάιλ βρίσκεται εκτός ομάδας, με σκοπό να βρεθεί κοντά στην οικογένεια σου. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας οδύνη και να δώσουμε τα συλληπτήρια μας στον Κάιλ και τους δικούς του ανθρώπους γι' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν".

AP Photo/Nick Wass

News 24/7

24MEDIA NETWORK