Σπανούλης: "Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό"

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και παρά τη στεναχώρια για την ήττα και τη δική του εμφάνιση δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού. Ζήτησε δε τη στήριξη του κόσμου, αφού η εφετινή ομάδα είναι εντελώς καινούρια.

Σπανούλης: "Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό"

Ο διεθνής γκαρντ επεσήμανε: " Νιώθω δική μου ομάδα τον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί μαζί του, αισθάνομαι καλύτερα στο παρκέ παίζοντας για τον Ολυμπιακό. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει πολλά λάθη στο ματς, αλλά ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι στα τρίποντα. Αν είχαμε καλύτερο ποσοστό από τα 6μ75, θα είχαμε καλύτερη τύχη στο ματς. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που χάσαμε με τέσσερις πόντους, αφού στόχος μας είναι πάντα να νικάμε.

Ξέρω πως τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικά για τους φιλάθλους μας, αλλά αυτό με την Μπιλμπάο είναι ακόμη πιο σημαντικό και πρέπει να νικήσουμε. Γι' αυτό το λόγο θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει. Στα δύσκολα ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα βοηθάει και τον θέλουμε στο ΣΕΦ να μας ενισχύσει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει έναν βασικό κορμό εδώ και πολλά χρόνια, εμείς είμαστε μια ομάδα μόλις τριών μηνών. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο για να δέσουμε".

Από την πλευρά του ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης είπε: " Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σε μία καλή ατμόσφαιρα και ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ. Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι ως Ολυμπιακός όταν χάνουμε έτσι. Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες που το μπάτζετ είναι χαμηλότερο. Δουλεύουμε πάρα πολύ, είμαστε νέα ομάδα και το μόνο που έχουμε είναι να κερδίζουμε από τέτοια παιχνίδια. Μας έκανε καλύτερους το παιχνίδι. Συνεχίζουμε τώρα για τον αγώνα με την Μπιλμπάο που θεωρώ πιο σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι από το σημερινό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK