Σπουδαία ανταλλαγή για Θάντερ, Καβαλίερς και Νικς

Σε μία σπουδαία και παράλληλα ενδιαφέρουσα ανταλλαγή προχώρησαν τρεις ομάδες του NBA και συγκεκριμένα, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Νιου Γιορκ Νικς, αλλάζοντας τις ισορροπίες εν όψει του δεύτερου μισού της κανονικής περιόδου. Δείτε ποιοι παίκτες συμμετείχαν στην ανταλλαγή.

Σπουδαία ανταλλαγή για Θάντερ, Καβαλίερς και Νικς

Η ανταλλαγή περιλαμβάνει την μετακίνηση του Ντιόν Γουέιτερς από τους Καβαλίερς στη Θάντερ, με την ομάδα του Κλίβελαντ να δίνει και στους Νικς τους Άλεξ Κερκ και Λου Άμουντσον.

Παράλληλα, ο Λανς Τόμας αφήνει την Οκλαχόμα για να μετακομίσει κι αυτός στη Νέα Υόρκη, ενώ οι Ιμάν Σάμπερτ και Τζέι Αρ Σμιθ εντάσσονται στο ρόστερ των Καβαλίερς. Ο Σάμπερ αυτή την περίοδο είναι τραυματίας, αλλά όταν επιστρέψει αναμένεται να αποτελέσει μέλος της 5άδας των "Καβς", ενώ ο Σμιθ θα έρχεται από τον πάγκο για να βοηθάει στο σκοράρισμα.

Όσον αφορά τους παίκτες που απέκτησε η Νέα Υόρκη (Τόμας, Κερκ, Άμουντσον), οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως κι οι τρεις θα αποδεσμευτούν, πιθανότατα μαζί με τους Σάμουελ Ντάλεμπερτ και Αντρέα Μπαρνιάρι. Στόχος είναι να ανοίξει χώρος στο ρόστερ της ομάδας ώστε να δοθεί άμεσα θέση στον Λάγκστον Γκάλογουεϊ και ίσως στον Θανάση Αντετοκούνμπο που πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά με τη θυγατρική ομάδα των Νικς, Γουέστσεστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK