Στη... γη ο Πεδουλάκης που ψάχνει για παίκτες

Παρά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανελληνίου στο Αλεξάνδρειο επί του Άρη, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν πέφτει σε πλάνη. Έχει επίγνωση των λαθών που γίνονται στο παρκέ από τους παίκτες του και δεν πετά στα σύννεφα.

Στη... γη ο Πεδουλάκης που ψάχνει για παίκτες
Παρά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανελληνίου στο Αλεξάνδρειο επί του Άρη, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν πέφτει σε πλάνη. Έχει επίγνωση των λαθών που γίνονται στο παρκέ από τους παίκτες του και δεν πετά στα σύννεφα. " Η νίκη δεν καλύπτει τις αδυναμίες της ομάδας, ιδιαίτερα την "κοιλιά" που πάντα έχουμε στο δεύτερο μέρος, και κάποια κενά στο ριμπάουντ ".

Γι' αυτό και συνεχίζει την αναζήτηση παικτών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Η λύση του συμβολαίου του Κροάτη γκαρντ Ιβάν Τόμας με τη Λιέτουβος Ρίτας ανοίγει το δρόμο για την απόκτησή του, ωστόσο ακόμη κάτι επίσημο δεν υπάρχει. Εξάλλου, ανάλογη περίπτωση ήταν και του Ούγγρου Μπάντερ, τον οποίο πιέζουν από την Κυψέλη να απαντήσει στην πρότασή τους.

Στα των αγωνιστικών, χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανελληνίου για το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Ο Αλέξης Τσαμάτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ οι Μασλαρινός και Τσόπης, παρά τα μικροπροβλήματά τουμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK