Στη Βιτόρια με το μυαλό στον Τσάλμερς

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται στη Βιτόρια για το παιχνίδι με την Ταού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα αλλά το μυαλό του Λευτέρη Κακιούση αλλού ταξιδεύει.

Στη Βιτόρια με το μυαλό στον Τσάλμερς
Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται στη Βιτόρια για το παιχνίδι με την Ταού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα αλλά το μυαλό του Λευτέρη Κακιούση αλλού ταξιδεύει. Όχι βέβαια ότι ο Ελληνας τεχνικός δεν είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της ομάδας του, στην άκρη του μυαλού του όμως υπάρχει πάντα το θέμα της έλευσης του Τσάλμερς στην Αθήνα.

O Kακιούσης έχει προγραμματίσει τα πράγματα κάτι τέτοιον τρόπο έτσι ώστε ο πρώην παίκτης των Κλίπερς να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ολύμπια την Κυριακή. Προς το παρόν ο Αμερικανός δεν έχει φθάσει στην Ελλάδα καθώς μαζεύει τα χαρτιά του (βίζα κτλ) για τη μετακόμιση στη χώρα μας. Το γεγονός ότι περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να υπογράψει σε ομάδα του NBA τον έφερε πίσω χρονικά και τώρα τρέχει και δε φτάνει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντως ο Τσάλμερς θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το παιχνίδι με την Ταού το οποίο στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα. Ξέρουν ότι οι πιθανότητες βέβαια δεν είναι μέρος τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι παίκτες της Ενωσης δε θα παλέψουν για τη νίκη.

Ο Λευτέρης Κακιούσης τόνισε σχετικά: «Η αποστολή μας είναι δύσκολη. Η Ταού είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της και στόχος μας είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», τόνισε ο προπονητής της ομάδας μας Λευτέρης Κακιούσης και πρόσθεσε: «Είμαστε νέα ομάδα και αυτό που θέλουμε αρχικά είναι να κρατήσουμε το αήττητο εντός έδρας. Η ΑΕΚ έχει καλή χημεία ως ομάδα, μετρά ήδη δύο νίκες στη διοργάνωση και θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος να διεκδικεί την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα.»

H AΕΚ θα διεκδικήσει την τρίτη της νίκη στην Ευρωλίγκα, στην «Φερνάντο Μπούεσα Αρίνα», σχεδόν πλήρης. Θα απουσιάσει μόνο ο τραυματίας Τσιάρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK