Στην αντεπίθεση ο Κάρι: "Who cares?"

Ο Στέφαν Κάρι ενοχλείται όταν δεν παίζει καλά. Περισσότερο ενοχλείται όμως όταν του λένε ότι δεν παίζει καλά χωρίς αυτό, κατά τη γνώμη του, να ισχύει. Διαβάστε τι δήλωσε ο άσος των Ουόριορς.

Στην αντεπίθεση ο Κάρι: "Who cares?"

Γίνεται μεγάλη κουβέντα εσχάτως για τον Στέφεν Κάρι και τη σεζόν που κάνει στο πλευρό του Κέβιν Ντουράντ. Τελικά ο λαμπερός άσος των Ουόριορς διάγει κακό αγωνιστικό φεγγάρι ή απλώς παίζει το ίδιο καλά χωρίς να το πολυκαταβαίνουμε;

Πρώτα απ' όλα, να δούμε τα νούμερα: Πέρυσι ο Κάρι είχε 30,1 πόντους κατά μέσο όρο με 45% στα τρίποντα. Τρομερό. Και εφέτος όμως, μέχρι στιγμής στη χρονιά, έχει 25,2 πόντους με 40% στα τρίποντα. Ναι, οκ πεσμένο αλλά...

Ο ίδιος ο Κάρι έχει άποψη: " Νομίζω ότι είναι κωμικό να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι έχω μία χρονιά χειρότερη από πέρυσι. Μιλάμε απλώς για πτώση πέντε πόντων στο μέσο όρο. Υπάρχουν απλώς πράγματα που προσπαθείς να κάνει για την ομάδα σου. Η εφετινή σεζόν μου δίδαξε πολλά το δίχως άλλο.

Να πω και κάτι άλλο; Εγώ ξέρω πραγματικά πότε παίζω καλά και πότε όχι. Και όταν δεν παίζω καλά θυμώνω τρελά με τον εαυτό μου. Είναι η ίδια προσέγγιση που είχα και τα προηγούμενα χρόνια για την καριέρα μου. Ποιος άλλωστε νοιάζεται για πέντε πόντους λιγότερους;"

Τα συμπεράσματα ανήκουν σ' εσάς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK