Στην Αθήνα ο Κατσικάρης για να μην... χαθεί

Ο Τάσος Μαγουλάς εξηγεί γιατί επισπεύδεται η άφιξη του Φώτη Κατσικάρη στην Αθήνα. Οι αστοχίες από την Ομοσπονδία και ο όρος στο συμβόλαιό του για να δουλέψει, αν χρειαστεί, στην Ισπανία.

Στην Αθήνα ο Κατσικάρης για να μην... χαθεί

Η αδυναμία της ομοσπονδίας να ολοκληρώσει την αποδέσμευση του Αντρέα Τρινκέρι καθυστέρησε τον επίλογο των διαπραγματεύσεων με τον Φώτη Κατσικάρη.

Οι αποφάσεις είναι ειλημμένες μεν, αλλά δεν υπολόγιζαν μία πολύ μικρή λεπτομέρεια: πως ο Ιταλός προπονητής θα ζητήσει να αποζημιωθεί και δεν θα λειτουργήσει όπως οι προκάτοχοί του οι οποίοι δεν θέλησαν να μπουν σε κόντρα με την ομοσπονδία.

Η λογική ήταν φεύγει ο Τρινκέρι χωρίς αποζημίωση, προσλαμβάνεται ο Κατσικάρης.

Εδώ υπάρχει και μία δεύτερη μερική αστοχία… υλικού, καθώς με τον Έλληνα προπονητή υπάρχει προφορική συμφωνία συνεργασίας αλλά με κάποιες εκκρεμότητες να πρέπει να διευθετηθούν πάνω στο συμβόλαιο, όταν αυτό θα είναι έτοιμο.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την ΕΟΚ μιλούν για σφοδρή ενόχληση του Γιώργου Βασιλακόπουλου από τους χειρισμούς των συνεργατών του στο θέμα Κατσικάρη γι αυτό και με προσωπική παρέμβασή του, κάλεσε τον προπονητή την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη στην Αθήνα, για την τελική και οριστική συμφωνία.

Ως φαίνεται, θα δοθεί στον κόουτς το δικαίωμα αποδέσμευσης από το συμβόλαιο με την λήξη του Μουντομπάσκετ προκειμένου να μπορεί να εργαστεί στην Ισπανία ενώ και στο οικονομικό θα γίνει η υπέρβαση, ανεξαρτήτως Τρινκέρι.

Βλέποντας ότι ξεκινά ένα ντόμινο προπονητών στην Ευρώπη, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας θεώρησε πιθανό ότι μία καθυστέρηση μπορεί να χαλάσει την συμφωνία αν μπει στην μέση κάποιος σύλλογος.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κατσικάρης, που βρίσκεται στο Τρεβίζο, κατέστησε σαφές, σε συναδέλφους του, ότι προχωρά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ομοσπονδία ελπίζοντας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τελειώσει όλη η διαδικασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK