Στην Αθήνα ο Λαβάλ (PHOTOS)

Ο Γκάνι Λαβάλ έφτασε στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες δηλώσεις αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, Στιβ Νας της Ευρώπης.

Στην Αθήνα ο Λαβάλ (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα έφτασε, λίγο μετά τις 22:30 ο Γκάνι Λαβάλ. Ο Αμερικανός σέντερ θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στις πρώτες του δηλώσεις, κατά την άφιξή του, στάθηκε στην εμπειρία που είχε στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ έθεσε τους στόχους του.

Στην Αθήνα ο Λαβάλ (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Αρχικά ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε: "Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Την είδα και στο ματς με τη Γαλατά. Είμαι ενθουσιασμένος για την εκπληκτική ευκαιρία που έχω μπροστά μου".

Στην Αθήνα ο Λαβάλ (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Για την εμπειρία της Euroleague τόνισε: "Γεύτηκα τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα πέρσι. Πέρασα υπέροχα με την Αρμάνι. Ακόμη θυμάμαι ένα παιχνίδι που χάσαμε την πρόκριση στο Final 4. Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μετά το ΝΒΑ".

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: "Θέλω να προσθέσω κάποια στοιχεία στην ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει τον Τζέιμς Γκιστ στο κολέγιο και πέρσι στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Μπατίστα κυριαρχεί στα καλάθια. Μόνο καλά στοιχεία έχω να προσθέσω στην ομάδα".

Στην Αθήνα ο Λαβάλ (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Για την συνύπαρξη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη υπογράμμισε ότι: "Το έλεγα στην κοπέλα μου ότι θα παίξω με έναν μύθο. Την πρώτη χρονιά μου στο ΝΒΑ ήμουν στους Φοίνιξ Σανς με τον Στιβ Νας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο Ευρωπαίος Στιβ Νας. Αισθάνομαι καταπληκτικά που θα είμαστε συμπαίκτες. Αυτό που έχω να κάνω είναι να είμαι στο κατάλληλο σημείο και να έχω έτοιμα τα χέρια μου να υποδεχθούν τις πάσες του".

Κλείνοντας πρόσθεσε: "Η ομάδα έχει εξαιρετικά κομμάτια και έναν εκπληκτικό προπονητή. Θέλω να πάω στη Μαδρίτη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας και να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK