Στήριξη

"Αυτός είναι ο προπονητής μας, με αυτόν θα συνεχίσουμε γι αυτό, στηρίξτε τον" ξεκαθάρισε ο Σωκράτης Κόκκαλης για τον Ντράγκαν Σάκοτα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ και υπογράφει ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας. Αφορμή βέβαια της ανακοίνωσης αυτής είναι το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα προς το πρόσωπο του προπονητή, κυρίως από τους φίλους του Ολυμπιακού που δεν θέλουν ...ούτε να τον βλέπουν

Στήριξη
Μήνυμα ενότητας και στήριξης προς το πρόσωπο του Ντράγκαν Σάκοτα, έριξε ο Σωκράτης Κόκκαλης το Σάββατο, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ και υπογράφει ο ίδιος.

Το κλίμα για τον "Σάλε" δεν είναι το καλύτερο δυνατό αφού οι οπαδοί της ομάδος τον θεωρούν υπεύθυνο για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά ήρθε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με την ανακοίνωση που εξέδωσε να κατευνάσει λίγο τα πράγματα και να πείσει τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν τον Σάκοτα και τους παίκτες του για την δύσκολη συνέχεια που υπάρχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η φετινή αγωνιστική περίοδος, για την ομάδα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι μία από τις πιο δύσκολες των τελευταίων ετών.

Υπάρχει κρίση και τα αποτελέσματα, σε καμία περίπτωση, δεν είναι αυτά που περιμένει και αυτά που θα ήθελε η ολυμπιακή οικογένεια.

Επειδή όμως στις δύσκολες στιγμές, η ανάγκη για ενότητα είναι μεγαλύτερη, πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον προπονητή της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες, ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την χρονιά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σωκράτης Κόκκαλης

Πρόεδρος ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK