Στο τέλος η νίκη για τον Αρη

Με πιο "καθαρό" μυαλό στην τελευταία περίοδο και περισσότερες επιθετικές λύσεις ο Άρης επιβλήθηκε της Λάρισας με 85-78 στην πρεμιέρα του τουρνουά "Μαυροσκούφεια" που διεξάγεται από τη Δευτέρα στο Ιβανώφειο.

Στο τέλος η νίκη για τον Αρη
Με πιο "καθαρό" μυαλό στην τελευταία περίοδο και περισσότερες επιθετικές λύσεις ο Άρης επιβλήθηκε της Λάρισας με 85-78 στην πρεμιέρα του τουρνουά "Μαυροσκούφεια" που διεξάγεται από τη Δευτέρα αλλά και κάθε χρόνοστο Ιβανώφειο. Οι Θεσσαλοί με τον Γιώργο Παυλίδη να βρίσκεται σε εξαιρετική -επιθετικά- ημέρα εκτελώντας από την περιφέρεια πίεσαν από το ξεκίνημα τους "κίτρινους". Εξάλλου, γνωρίζει όσο κανένας άλλος τα λημέρια όντας χρόνια μέλος του Ηρακλή.
Ψάχνει ο Ζούρος

Οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Μάικλ Ουίλκινσον, γιατη θέση του οποίουαναζητείται αντικαταστάτης. Ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι, αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες. Αυτό επιβεβαίωσε μετά το τέλος του αγώναο ΗλίαςΖούρος μένοντας εν τέλει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Όμως η ψυχραιμία των παικτών του Ηλία Ζούρου στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και η υπεροχή τους μέσα στο καλάθι, με τους Ράιαν Στακ και Αλεξάνταρ Κουλ να σημειώνουν συνεχώς πόντους, τους χάρισε το ροζ φύλλο.


Τα δεκάλεπτα: 15-19, 34-38, 59-55, 85-78

Αρης: Σκοτ 3, Ορφανός 5, Καστλ 14, Σιγάλας 7 (1), Πάντιους 9, Καμπερίδης 5, Ασημακόπουλος 5, Κουλ 10, Στακ 16, Χαριτόπουλος 11

Λάρισα: Γκάρνερ 11, Χαρτ 4, Παπανικολόπουλος 7, Παπαχρήστου 5(1), Κατσαρές 5 (1), Μπόσγανος 7 (1), Σπανούλης 5 (1), Παυλίδης 25 (3), Αγγελακόπουλος 1, Μάσεϊ 6, Αλεξέι 2


News 24/7

24MEDIA NETWORK