Στους τελικούς η ΤΣΣΚΑ, δεν την σταμάτησε η Ούνιξ

Όσο δύσκολα ξεπέρασε η ΤΣΣΚΑ το εμπόδιο της Λοκομοτίβ Κούμπαν, τόσο άνετα απέκλεισε την Ούνιξ εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους τελικούς της United League, της λίγκας των ανατολικών χωρών.

Στους τελικούς η ΤΣΣΚΑ, δεν την σταμάτησε η Ούνιξ

Χάρη στο 92-86 επί της ομάδας του Τρινκέρι έκανε το 3-0 στη σειρά και θα διεκδικήσει τον πέμπτο τίτλο της στη διοργάνωση με αντίπαλο τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Μετά τις δύο νίκες στο Καζάν η ομάδα του Μεσίνα δεν άφησε την Ούνιξ να μπει ξανά στο κόλπο. Με κορυφαίο τον Βιτάλι Φριντζόν, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους και συνολικά πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ξέφυγε ακόμη και 73-59 στο 29:30, προτού η διαφορά πέσει στην τελευταία περίοδο.

Η ομάδα του Καζάν πήρε 24 πόντους από τον Άντριου Γκούντελοκ, 14 από τους Έιντσον, Κουρμπάνοφ, 11 από τον Ίαν Βουγιούκα και 8 από τον Κώστα Καϊμακόγλου, αλλά αμυντικά ήταν τρομερά ευάλωτη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί για τρίτη σερί φορά και ν' αποκλειστεί.

Στην Ευρωλίγκα η Νίζνι

Στο έτερο ζευγάρι η Νίζνι Νόβγκοροντ ολοκλήρωσε την τρομερή πορεία της και έφτασε μέχρι τους τελικούς. Στο τέταρτο ματς της ημιτελικής σειράς επιβλήθηκε 84-78 της Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους και με 3-1 στις νίκες εξασφάλισε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το τρόπαιο. Το σημαντικότερο δε είναι πως θ' αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK