Συμπληρώθηκε το παζλ της Μπάμπεργκ

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών της στην Ευρωλίγκα η Μπάμπεργκ πρόσθεσε ένα ακόμη έναν παίκτη στο δυναμικό της.

Συμπληρώθηκε το παζλ της Μπάμπεργκ
Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών της στην Ευρωλίγκα (αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Μπένετον) η Μπάμπεργκ, αντίπαλος της ΑΕΚ στον πρώτο όμιλο του θεσμού, πρόσθεσε ένα ακόμη έναν παίκτη στο δυναμικό της. Ο Ντικ Μπάουερμαν διαπίστωσε, μέσα από τα παιχνίδια για το γερμανικό πρωτάθλημα, πως πρέπει στη διάθεσή του να έχει έναν ακόμη ψηλό επιλέγοντας τον Αμερικανό Σπένσερ Νέλσον.

" Είναι ο τύπος του παίκτη που αναζητούσαμε. Είναι ομαδικός και πολύ καλός ριμπάουντερ. Παίζει καλή άμυνα, τόσο με μεγαλόσωμους αντιπάλους όσο και με πιο ευέλικτους. Ηταν σημαντικό για εμάς που καταφέραμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη σαν και αυτόν ", σχολίασε ο τεχνικός της Μπάμπεργκ.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ επεδίωξε να κερδίσει ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, ωστόσο η τελευταία ελπίδα του με τους Γιούτα Τζαζ δεν είχε αίσιο τέλος αποφασίζοντας εν τέλει να διασχίσει τον Ατλαντικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK