Οι Σπερς άφησαν τον Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Η διορία που είχε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξέπνευσε και το μέλλον, για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό.

BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ρολόι πήγε... 12:01, η 20η Ιουλίου πέρασε, εξέπνευσε δηλαδή το χρονικό περιθώριο που υπήρχε, και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ενημέρωσε τον Ολυμπιακό για την πρόθεση των Σαν Αντόνιο Σπερς να του πάρουν μαζί τους. Τουτέστιν συνεχίζει στον Ολυμπιακό, αφού έχει εν ισχύ συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Σέρβος σέντερ έψαξε το ενδεχόμενο να παίξει από τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά χώρος στα "σπιρούνια" δεν υπήρχε και όφειλε να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Η οποία τον θέλει στους Πειραιώτες για άλλον ένα χρόνο και μετά έχει... ο Πόποβιτς!

Ήταν η αναμενόμενη εξέλιξη και επιβεβαίωση των όσων είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Μόνο μια ανατροπή θα έφερνε τα πάνω κάτω στην υπόθεση του 23χρονου διεθνούς με τους "πλάβι" και αυτή δεν συνέβη, αφού ήταν δεδομένη η απόφαση των Σπερς να τον αφήσουν στην Ευρώπη.

Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι πλέον αν θα του προτείνει πρόωρη επέκταση της συνεργασίας για να τον "δέσει" σε ό,τι έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή πορεία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK