Συνέλαβαν τον πατέρα του και ξέσπασε κατά Ερντογάν ο Καντέρ!

Λίγες ημέρες αφότου χαρακτήρισε "τρομοκράτη" τον Ενές Καντέρ, η τουρκική κυβέρνηση συνέλαβε τον πατέρα του. "Έκρηξη" του σέντερ των Θάντερ κατά του προέδρου Ερντογάν!

Oklahoma City Thunder's Enes Kanter of Turkey plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Oklahoma City Thunder's Enes Kanter of Turkey plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

Μπρα ντε φερ δίχως τέλως μοιάζει η διαμάχη μεταξύ τους Ενές Καντέρ και της τουρκικής κυβέρνησης και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα κάποια από τις δύο πλευρές θα προτείνει να θαφτούν τα τσεκούρια του πολέμου.

Και αυτό γιατί λίγες ημέρες μετά τον χαρακτηρισμό του άσου των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ως τρομοκράτη, η τουρκική κυβέρνηση προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του (παρά το γεγονος πως οι γονείς του τον έχουν αποκληρώσει δημόσια από τη στιγμή που κατηγορήθηκε για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά του Ταγίπ Ερντογάν), με τον Καντέρ να ξεσπάσει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΣΜΕ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ από την Τουρκική κυβέρνηση και τον Χίτλερ του αιώνα μας. Θα ζήσει τα βασανιστήριά τους, όπως χιλιάδες ακόμη άνθρωποι", έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής ο Καντέρ και μένει να δούμε ποιό θα είναι το επόμενο επεισόδιο σε αυτό το ατελείωτο σήριαλ του τουρκικού αθλητισμού.

Photo Credits: AP Photo/Jim Mone

News 24/7

24MEDIA NETWORK