Τα δεδομένα για τις παραμονές

Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να παραμείνει ο κορμός της ομάδας, αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά, καθώς με βάση την οικονομική κατάσταση και το γεγονός ότι τα κασέ κάποιων παικτών θα αυξηθούν, η διοίκηση έχει δύσκολο έργο.

Τα δεδομένα για τις παραμονές

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έκανε μια πολύ καλή σεζόν και πολλές ομάδες εκτός Ελλάδας τον έχουν παρακολουθήσει, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μαρκ Πέιν, ο οποίος πήρε λεφτά από τον Πανιώνιο για να "σπάσει" το συμβόλαιό του και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε (με την έννοια πως δεν πλήρωσε όλο το κασέ του) για τον αποκτήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη. Επίσης για τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Γιώργο Μπόγρη είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι όποιες αυξήσεις μπορεί να κάνει η ομάδα στα συμβόλαιά τους, θα είναι στο μέτρο του δυνατού και μάλλον θα είναι επιτυχία για τον ΠΑΟΚ όποιος παραμείνει (έστω κι αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τις υποθέσεις τους). Ίσως τα οικονομικά δεδομένα να ήταν διαφορετικά αν υπήρχε στήριξη από τον κόσμο...

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ θέλουν τους Κώστα Χαραλαμπίδη , Γιώργο Δέδα, λογικά θα είναι στο πλάνο και ο Λεωνίδας Κασελάκης (γι' αυτούς στον "Δικέφαλο" θεωρούν πώς λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της παραμονής τους αν και είναι ακόμη νωρίς).

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι παίκτης που κάνει πολλές δουλειές και από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του, ο Απόλλων Τσόχλας υπέγραψε πέρυσι διετές συμβόλαιο, ενώ αντίθετα, αβέβαιο φαίνεται να είναι το μέλλον των Γκόραν Βουτσίτσεβιτς και Νίκο Καλλέ (δεν υπολογιζόταν πέρυσι, άσχετα αν έμεινε και φέτος τελειώνει το συμβόλαιό του).

News 24/7

24MEDIA NETWORK