Τα δύο στοιχεία που ζητά στο Game 5 με Εφές ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι αντιμετωπίζει τον "τελικό των τελικών" με την Εφές ως το... δεύτερο ημίχρονο του 4ου ματς της σειράς ενώ αναφέρθηκε στα δύο πράγματα που θέλει να ξαναδεί από τους παίκτες του Ολυμπιακού για να έρθει η πρόκριση.

EUROLEAGUE BASKETBALL  /  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
EUROLEAGUE BASKETBALL / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

"Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Είναι ο τελικός των τελικών. Κόντρα σε μία ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει καλά. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει όσα καλά μπορούμε. Επιθετικά και αμυντικά. Να φέρουμε το ματς στα δικά μας μέτρα.

Ξέρουμε τα θετικά στοιχεία που έχει ο αντίπαλός μας και θέλουμε να τους αποσυντονίσουμε. Να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση, αμυντικά θέλουμε να τους αποσυντονίσουμε.Θέλουμε την θερμή στήριξη του κόσμου για να βοηθήσει τους παίκτες μας. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην νίκη", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο τεχνικός του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια μίλησε:

Για το τι θα ήθελε να ξαναδεί στο 5ο ματς από τους παίκτες του: "Θα ήθελα να ξαναδώ πάθος και ενέργεια. Να παίξουμε με καρδιά και ψυχή. Ξέρουμε την Εφές τι έχει και τι δεν έχει.Ποια στοιχεία μπορεί να δώσει. Δεν παίζει συχνά άμυνα ζώνης 1-3-1, αλλά ίσως να το κάνει αυτή την φορά. Το περιμένουμε, όπως και το zone press της. Πρέπει να κάνεις τα απλά πράγματα σωστά για να νικήσεις".

Για τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ: "Πιστεύω πως και τα δύο παιχνίδια ήταν το ίδιο. Αντιμετωπίζουμε αυτό το ματς σαν το δεύτερο ημίχρονο του τέταρτου παιχνιδιού".

Για το αν θεωρεί "κλειδί" την διάρκεια σε καλή απόδοση: " Σίγουρα, όταν παίζεις στα playoffs πρέπει να βελτιώσεις την απόδοση σου και να έχεις διάρκεια. Όποιος έχει διάρκεια, θα επικρατήσει, είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο πέμπτο ματς της σειράς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK