Τα φιλικά συνεχίζονται

Με ηγέτη τον Stromile Swift που σημείωσε 17 πόντους, οι Houston Rockets επικράτησαν των Seattle Supersonics με 93-85. Ο Raja Bell πετυχαίνοντας 20 πόντους έδωσε την νίκη στους Phoenix Suns επί της παλιάς του ομάδας, τους Utah Jazz με 106-95. Οι Minnesota Timberwolves κατάφεραν να επικρατήσουν των Chicago Bulls με 97-89. οι Charlotte Bobcats, επικράτησαν των Atlanta Hawks με 94-88.

Τα φιλικά συνεχίζονται

Με ηγέτη τον Stromile Swift που σημείωσε 17 πόντους, οι Houston Rockets επικράτησαν των Seattle Supersonics με 93-85. Ο Luther Head σημείωσε 13 πόντους, ενώ οι Derek Anderson, Ryan Bowen και ο David Wesley πέτυχαν από 12 πόντους, αντίστοιχα.

Για τους Sonics, οι Rashard Lewis και Ray Allen πέτυχαν από 14 πόντους, ενώ οι Vladimir Radmanovic και Nick Collison σημείωσαν από 10 πόντους αντίστοιχα.


Ο Raja Bell πετυχαίνοντας 20 πόντους έδωσε την νίκη στους Phoenix Suns επί της παλιάς του ομάδας, τους Utah Jazz με 106-95. Ο Bell αγωνίστηκε τις τελευταίες δυο σεζόν με τους Jazz προτού πάρει μεταγραφεί για το Phoenix το περασμένο καλοκαίρι. Ο Shawn Marion σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, ενώ ο Kurt Thomas πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Για τους Jazz, ο Andrei Kirilenko πέτυχε 18 πόντους και ο Humphries πρόσθεσε άλλους 11. Οι Jazz έπαιξαν δίχως τους Carlos Boozer και Matt Harpring. O Steve Nash πέτυχε 8 πόντους και μοίρασε 8 ασίστς, ενώ δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα από τους θεατές στην τέταρτη περίοδο.


Οι Minnesota Timberwolves κατάφεραν να επικρατήσουν των Chicago Bulls με 97-89, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Kevin Garnett και Eddie Griffin που σημείωσαν 16 και 15 πόντους, αντίστοιχα. Αν και οι Timberwolves προηγούνταν με 14 ποντους στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, οι Bulls κατάφεραν να μειώσουν στους τέσσερις, δυο λεπτά πριν το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης.

Δυο τρίποντες βόμβες των Nikoloz Tskitishvili και Rashad McCantis, ανέβασαν το σκορ στο 92-84, 1 λεπτό πριν το φινάλε, δίνοντας τέλος στις όποιες πιθανότητες των Bulls να επανέλθουν στο παιχνίδι.

Ο Kirk Hinrish σημείωσε 19 πόντους, ενώ οι Nocioni, Ben Gordon και Othella Harrington πέτυχαν από 10 πόντους έκαστος για το Chicago. Για τους Timberwolves, o Richie Frahme πέτυχε 12 πόντους, ενώ ο Anthony Carter σημείωσε 10 πόντους. Για τους Timberwolves, απουσίαζαν οι Wally Szczerbiak, Troy Hudson, Marko Jaric, ενώ για τους Bulls οι Tim Thomas, Malik Allen.


Με τον Brevin Knight να σημειώνει 22 πόντους και έχοντας μοιράσει 7 ασίστς, οι Charlotte Bobcats, επικράτησαν των Atlanta Hawks με 94-88, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των Hawks μετά τον χαμό του Jason Collier. Ο 28χρονος Collier άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο το βράδυ, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν το τζάμπολ του αγώνα, ενώ όλοι οι παίκτες των Hawks φορούσαν μαύρα περιβραχίονα σε ένδειξη πένθους. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Melvin Ely σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ ο Raymond Felton πέτυχε 12 πόντους για τους Bobcats. Για τους Atlanta Hawks, ο Harrington σημείωσε 21 πόντους και ο Zaza Pachulia πέτυχε 17 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK