Τα πολλά νεύρα του Σπανούλη στο Βελιγράδι

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι όμως αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, όχι μόνο λόγω της ήττας αλλά και των νεύρων που έβγαλε την ώρα του ματς.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κοιτώντας κανείς τη στατιστική θα δει πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αξιόπιστος στην επίθεση για τον Ολυμπιακό έχοντας 16 πόντους, όμως το νούμερο αυτό ελάχιστα ευχαρίστησε τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Όχι μόνο επειδή το φινάλε βρήκε την ομάδα του να γνωρίζει την τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα της και να μένει εκτός της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας της Euroleague αλλά και επειδή ο ίδιος δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Αιτία το ότι φορτώθηκε γρήγορα με τέσσερα φάουλ και αναγκάστηκε να δει μεγάλο μέρος του ματς από τον πάγκο. Λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου "τρελάθηκε" με απόφαση των διαιτητών να δώσουν τη μπάλα στον Αστέρα όταν φάνηκε πως δεν την είχε βρει τελευταίος ο Παπανικολάου ενώ στη συνέχεια πήγε με νεύρα στον πάγκο όταν υποδείχτηκε εις βάρος του τέταρτο προσωπικό φάουλ.

Όταν μάλιστα πήγε στον πάγκο, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" κλώτσησε κάτι πάνω στα νεύρα του και έπειτα χρειάστηκε η "πυροσβεστική" παρέμβαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Μίλαν Τόμιτς που τον ηρέμησαν, τον αγκάλιασαν και τον έπεισαν να κάτσει κάτω.

Τα πολλά νεύρα του Σπανούλη στο Βελιγράδι

News 24/7

24MEDIA NETWORK