Tάκο Φολ: Ο καλτ ήρωας που θα γκρεμίσει το γήπεδο των Σέλτικς

Ο γίγαντας των 2 μέτρων και 31 εκατοστών, Τάκο Φολ, κατάφερε να γίνει ο νέος ήρωας της Βοστώνης, ανοίγοντας τα χέρια του μπροστά από τη ρακέτα του γηπέδου 'TD Garden'. Οι φίλοι των Σέλτικς παραληρούν ήδη.

O Τάκο Φολ με την φανέλα με το #99, μαζί με τους Σέμι Οτζελέγιε (#37), Κάρσεν Έντουαρντς (#4), Τζαβόντε Γκριν (#43) και Τρεμόντε Γουότερς (#51) επιστρέφει στο παρκέ ύστερα από διάλειμμα ημιχρόνου για την pre-season αναμέτρηση των Μπόστον Σέλτικς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς
O Τάκο Φολ με την φανέλα με το #99, μαζί με τους Σέμι Οτζελέγιε (#37), Κάρσεν Έντουαρντς (#4), Τζαβόντε Γκριν (#43) και Τρεμόντε Γουότερς (#51) επιστρέφει στο παρκέ ύστερα από διάλειμμα ημιχρόνου για την pre-season αναμέτρηση των Μπόστον Σέλτικς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς AP PHOTO/RON SCHWANE

Tα έχουμε ξαναπεί πρόσφατα, ο Τάκο Φολ δεν θυμίζει ακριβώς ανθρώπινη φιγούρα. Ο αθλητής που ατενίζει τον κόσμο από ύψος 231 εκατοστών προκαλεί δέος, καθώς με το τεράστιο άνοιγμα των χεριών του και με το κολοσσιαίο εκτόπισμα καταφέρνει να σκεπάζει τη ρακέτα και να χαρίζει αμέτρητα μπλοκ στους αντιπάλους, χωρίς να χρειαστεί να κάνει άλμα.

Ο Φολ βρέθηκε στο NBA και στο ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς χωρίς να περάσει από τη διαδικασία του ντραφτ, με την εντυπωσιακή σωματοδομή του να τον μετατρέπει σε καλτ ήρωα της ομάδας με το Τριφύλλι, ένα παιδί που μοιάζει με καρτούν του Space Jam, αλλά χαμογελάει διαρκώς και διασκεδάζει ασταμάτητα το παιχνίδι. Μπορεί ένα νέο παιδί που δεν έχει προδιαγραφές super star να γοητεύσει το κοινό; Το παρακάτω video αποδεικνύει πως στο NBA όλα μπορούν να συμβούν:

Κάθε φορά που βγάζει τη φόρμα του αναπληρωματικού και ετοιμάζεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο, προκαλεί ένα τσουνάμι αποθέωσης και ζητωκραυγών. Όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και διεκδικεί ριμπάουντ ή συμμετέχει σε επιθετικά plays σε συνεργασία με τον εκάστοτε γκαρντ της ομάδας του ή προκαλεί 'συσκότιση' στους αντιπάλους με επικές τάπες, τότε όλο το γήπεδο της Βοστώνης ζει στιγμές έκστασης.

Αν και ο νεαρός Φολ δεν θεωρείται 'ψημένος' για να διεκδικήσει ρόλο βασικού στους Σέλτικς, το σίγουρο είναι ότι θα ζήσει κι άλλες στιγμές δόξας, καθώς πρόσφατα υπέγραψε two-way συμβόλαιο που θα τον στείλει στη θυγατρική ομάδα της Βοστώνης (Maine). Παράλληλα, διατηρεί το δικαίωμα να συμμετέχει στην αγωνιστική δράση των Σέλτικς για ένα χρονικό διάστημα 45 ημερών. Λογικά, οι μόνοι που θα 'πέφτουν' και θα σωριάζονται στο παρκέ του TD Garden της Μασαχουσέτης θα είναι όσοι θα έχουν το θράσος να καρφώσουν μπροστά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK