Τέλος από τον Κολοσσό ο Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα συνεχίσει το (επιτυχημένο)έργο του στον Κολοσσό. Ο πρόεδρος των "θαλασσί", Γιάννης Γιαννάς, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πολύπειρο κόουτς για τις αποφάσεις της νέας διοίκησης και ως εκ τούτου η συνεργασία των δύο πλευρών θα λυθεί πρόωρα.

Τέλος από τον Κολοσσό ο Αλεξανδρής
Πρόωρα γιατί πέρσι το καλοκαίρι μεταξύ του πρώην προέδρου Κώστα Κωσταρίδη και του Βαγγέλη Αλεξανδρή είχε υπογραφεί συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Υπήρχε άλλωστε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα και οι δύο άνδρες προτίμησαν να "δεθούν".

Την Τρίτη (03/06) ο "Τίγρης" θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να συζητήσει αναφορικά με την αποζημίωση που θα λάβει και να μαζέψει τα πράγματά του. Αν και μαθημένος σε ανάλογες συμπεριφορές, εξέφρασε στο περιβάλλον του ένα μικρό παράπονο για της αντιμετώπισης που έτυχε αλλά και την απορία του για το γεγονός πως φεύγει παρότι ο Κολοσσός εξασφάλισε την παραμονή και ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη.

Πλέον στον Κολοσσό αρχίζουν τις ενέργειες εξεύρεσης αντικαταστάτη. Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα, όπως επίσης και αυτό του τζένεραλ μάνατζερ, ένα θέμα που έχει μπει στην τελική ευθεία.

24MEDIA NETWORK