Τέλος ο Μπουρούσης: "Θέλω νέες προκλήσεις!"

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μπουρούση μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης. Τι δήλωσε ο παίκτης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÕÑÉÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÕÑÉÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την αποκάλυψη του Contra.gr για τους πραγματικούς λόγους που οδηγούσαν τον Γιάννη Μπουρούση σε διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό και ο... χωρισμός έγινε πράξη.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών που συνοδεύτηκε από δηλώσεις των εμπλεκόμενων μερών.

H ανακοίνωση

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπουρούση. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Γιάννη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δήλωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Πέρυσι το καλοκαίρι μια διαχρονική φιλία μετουσιώθηκε σε επαγγελματική συνεργασία.

Η απόφαση που πήραμε με τον Γιάννη Μπουρούση, όσο δύσκολη κι αν φαινόταν τότε σε κάποιους, μας δικαίωσε και τους δύο από το τελικό αποτέλεσμα, για το οποίο, μάλιστα, ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή!

Η συμβολή του Γιάννη στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν τεράστια. Τον ευχαριστώ προσωπικά για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, καθώς έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στο μπάσκετ».

Δήλωση Γιάννη Μπουρούση:

«Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να με φέρει στον Παναθηναϊκό και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διάρκεια όλης της χρονιάς, ήταν μεγάλη Τιμή για μένα. Θεωρώ ότι με την κατάκτηση του νταμπλ, τον δικαίωσα και για την επιλογή και για την στήριξή του.

Όταν δώσαμε τα χέρια, πέρυσι, τού υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή. Έχοντας κάνει πράξη την υπόσχεση μου, νιώθω την ανάγκη πλέον να αναζητήσω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Δημήτρη για την Τιμή που μου έκανε, όπως φυσικά και όλη την ομάδα για όσα ζήσαμε σε μια δύσκολη χρονιά.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημά του και παράλληλα να του ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα που του έχει προσφέρει τόσες χαρές».

News 24/7

24MEDIA NETWORK