Τιμή σε Ίβκοβιτς και Περπέρογλου

Με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές (26/3, 21:45) και κατ' επέκταση την επιστροφή τους στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Τιμή σε Ίβκοβιτς και Περπέρογλου

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Πέμπτης (26/3, 21:45) για τη 12η αγωνιστική του Τop16 αμφότεροι θα λάβουν αυτά που έχουν ετοιμάσει οι "ερυθρόλευκοι", για την επιστροφή τους στο ΣΕΦ.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, ο "Ντούντα" δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague: "Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα περιμένουμε να αγωνιστεί κανονικά ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την ήττα του ολυμπιακού από την Λαμποράλ Κούτσα , τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι πολύ σημαντικός για μας. Το κλειδί της αναμέτρησης είναι η άμυνα σε καταστάσεις δύο εναντίον δύο πάνω στον Σπανούλη και ο ρυθμός τους ματς".

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι μίλησε εκ μέρους των παικτών: "Πλησιάζουμε στο τέλος του Top 16 και κάθε ματς είναι σημαντικό. Αυτή την εβδομάδα παίζουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό σε μία σκληρή μάχη. Στόχος μας είναι η νίκη. Τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός παρουσιάζουμε μία μικρή κάμψη στην απόδοσή μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και οι δύο ομάδες παλεύουν και στα 40 λεπτά, όποια αντέξει θα νικήσει. Ελπίζω να είναι είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK