Το Αιγάλεω ευγνωμονεί τους... ηρωικούς φιλάθλους

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα επεισοδιακά έγιναν στο Ελληνικό στον αγώνα με τον Πανιώνιο, εξέδωσε η ΚΑΕ Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω ευγνωμονεί τους... ηρωικούς φιλάθλους
Σε αυτή αναφέρεται:

"Η ΚΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους ηρωικούς φιλάθλους της, που έδωσαν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ελληνικού, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα, στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι φίλαθλοι του ΑΙΓΑΛΕΩ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ταραχοποιά στοιχεία που ουδεμία σχέση έχουν με την οικογένεια του αθλητισμού και θεωρούμε ούτε και με το σωματείο του Πανιωνίου, τα οποία είχαν μοναδικό στόχο να προκαλέσουν βίαια επεισόδια.

Είναι ειλικρινά ευτύχημα το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς οι ταραξίες μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας λοστούς, σιδερογροθιές και διάφορα άλλα πολεμοφόδια ικανά όχι απλά να τραυματίσουν αλλά να σκοτώσουν.

Θα πρέπει να τονίσουμε δε, πως στο ξεκίνημα της επίθεσης προς τους φιλάθλους μας, η Αστυνομία ήταν απούσα, υποχρεώνοντας ακόμη και τους παίκτες της ομάδας μας να ανέβουν στην εξέδρα προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Η οικογένεια του ΑΙΓΑΛΕΩ, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη ηθική της συμπαράσταση στους φιλάθλους της, ξεκινώντας με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που επέδειξαν για μία ακόμη φορά για την ομάδα, υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι στο μέλλον η απόφαση να παρακολουθήσεις έναν αγώνα μπάσκετ δεν θα κρύβει κινδύνους για την ίδια σου τη ζωή και τονίζουμε ότι ως ΚΑΕ θα κάνουμε το αδύνατον –δυνατόν προς αυτή την κατεύθυνση".

ΚΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK