Το all-star επεισόδιο του Antetokounbros TV θύμισε 'Φιλαράκια'

"Είμαστε όλοι τελείως ζαμπόν", λέει γελώντας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σε ένα video που αφηγείται όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του All-Star Game και στο λανσάρισμα του Nike Zoom Freak 1 στο Σικάγο. Πρωταγωνιστεί η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο σε στιγμιότυπο από το NBA All-Star Game 2020, που έγινε στο Σικάγο
O Γιάννης Αντετοκούνμπο σε στιγμιότυπο από το NBA All-Star Game 2020, που έγινε στο Σικάγο AP PHOTOS

Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο είναι ξεκάθαρο πως βρίσκονται στο αμερικανικό μπάσκετ, ώστε να κατακτήσουν κάθε συλλογικό και ατομικό τίτλο που υπάρχει ή έστω να περάσουν φανταστικά και να μας συμπαρασύρουν στη γλυκιά αλήθεια της αδελφικής καφρίλας τους, που δεν αλλάζει, είτε βρίσκονται στα Σεπόλια είτε στο Μιλγουόκι. Το 'Behind the Scenes' video του Antetokounbros TV από το ΝΒΑ All-Star Game που έγινε στο Σικάγο βρίσκει τα αδέλφια στο μεγαλείο της απόλαυσής τους, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Άντονι Ντέιβις, ο ΛεMπρόν Τζέιμς, όλοι οι σταρ του NBA μαζί με τον Γιάννη, γίνονται ένα παρεάκι πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο γνήσιος χαβαλές κι η καζούρα στον 'Ψηλό' (a.k.a Greek Freak) κορυφώνεται στο 'Coming to America' event του λανσαρίσματος του Nike Zoom Freak 1 -που γεμίζει από σελέμπριτι του Σικάγο, όπως ο Τζαλίλ Γουάιτ (Στίβ Έρκελ, για όσους θυμούνται τη 90s sitcom που έπαιξε)- ενώ ο Κώστας κάνει το καλύτερο sneakers unboxing ολων των εποχών, ζητώντας και μια μερίδα πατάτες μαζί με τα παπούτσια του. Θα μπορούσε η τριάδα των Κώστα-Θανάση-Γιάννη να είναι μια εκδοχή των Τζόι Τριμπιάνι-Τσάντλερ Μπινγκ-Ρος Γκέλερ (ξεκάθαρα ο Θανάσης=Τσάντλερ), αλλά οι Antetoukounbros είναι από τα Σεπόλια και αρκετά πιο cool από Νεοϋρκέζους χαρακτήρες κωμικών σειρών. Δείτε και μόνοι σας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK