Το Eurobasket... παίζει στο Contra.gr!

Πάμε Eurobasket; Με ή χωρίς Γιάννη ελπίζοντας ότι το… σπίτι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ θα βρει προκοπή, εμείς στο Contra.gr είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Το Eurobasket... παίζει στο Contra.gr!

Ήδη ξεκινήσαμε με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις τελικές 12αδες που ανακοινώνονται η μία μετά την άλλη, με παρασκήνια και βίντεο αλλά από την Πέμπτη 31 Αυγούστου και μέχρι τον τελικό στο Σιναν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης στις 17 Σεπτέμβρη θα είμαστε εκεί, δίπλα σε κάθε φάση, σε κάθε καλάθι, σε κάθε ιδιαίτερο στιγμιότυπο μακριά και πίσω από τις κάμερες για να το καταγράψουμε.

Η δημοσιογραφική ομάδα του "μπλε site" θα βρίσκεται επί ποδός για να σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν αρχικά στις τέσσερις χώρες στις οποίες θα φιλοξενηθεί η πρώτη φάση, δηλαδή στη Φινλανδία (Ελσίνκι), το Ισραήλ (Τελ Αβίβ), τη Ρουμανία (Κλουζ) και την Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) και στη συνέχεια, από τις 9 Σεπτέμβρη και μετά αποκλειστικά στην Πόλη για την τελική φάση.

Φυσικά, σε πρώτο πλάνο θα βρίσκεται η «επίσημη αγαπημένη» η οποία μπορεί να έχει να μας χαρίσει ένα μετάλλιο από το… μακρινό πια 2009, αλλά στις χαρές, στις λύπες, στις νίκες, στις ήττες, στις αγκαλιές και στους… τσακωμούς ήταν και θα παραμείνει η "ιδιαίτερη" αγαπημένη μας.

Μαζί της θα ζήσουμε κάθε λεπτό από τους αγώνες της, θα δούμε και θα ακούσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών με την ελπίδα η βαλίτσα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι μέχρι τον τελικό της 17ης Σεπτέμβρη.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί στο πλευρό της Εθνικής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK