Το γύρισε ο Ντουράντ

Από την πεποίθησή του πως βρίσκεται στο κλειστό κλάμπ των καλύτερων παικτών όλων των εποχών, στο άλλο άκρο της ταπεινοφροσύνης.

Brooklyn Nets forward Kevin Durant (7) during the first half of a preseason NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, Dec. 13, 2020, in New York. (AP Photo/Kathy Willens)
Brooklyn Nets forward Kevin Durant (7) during the first half of a preseason NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, Dec. 13, 2020, in New York. (AP Photo/Kathy Willens) AP

Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κέβιν Ντουράντ, αλλά αυτή την φορά για διαφορετικό λόγο. Συγκεκριμένα, οι Νετς έφτιαξαν για εκείνον ένα βίντεο αφιέρωμα για την προσφορά του στην ομάδα. Ο Αμερικανός όμως δεν το ήθελε αυτό διότι όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, δεν θεωρούσε πως το άξιζε πραγματικά.

Για το πρώτο παιχνίδι του Ντουράντ ως αντίπαλος παίκτης, οι Νετς έπαιξαν ένα βίντεο-αφιέρωμα για τις τρεις και σεζόν του με την ομάδα. Αφού υπέγραψε με το Μπρούκλιν το 2019, ο Ντουράντ κατέληξε να παίξει μόλις 129 παιχνίδια με αυτήν. Η ομάδα του 2021 έφτασε πολύ κοντά στο να νικήσει τους τελικούς πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς στον δεύτερο γύρο, προτού καταρρεύσει η συνεργασία των Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν. Τελικά, και οι τρεις αποχώρησαν.

Τα αφιερωματικά βίντεο ήταν κάποτε αποκλειστικά για τους αγαπημένους αστέρες που επέστρεφαν στις παλιές τους ομάδες. Τώρα, χρησιμοποιούνται για κάθε παίκτη που επιστρέφει σε μια παλιά ομάδα, όσο μικρή ιστορία κι αν είχε.

Σύμφωνα με αυτό το πρότυπο, ένα βίντεο με τον Ντουράντ δεν υπήρχε περίπτωση να μην παίξει, ακόμη και αν δεν ενδιαφερόταν για ένα τέτοιο. Είναι ένας τρόπος για τις ομάδες να λένε: "Δεν κρατάμε κακία" και να στέλνουν και το μήνυμα ότι φροντίζουν τους παίκτες. Επιπλέον, οι ομάδες του ΝΒΑ έχουν εστιάσει πρόσφατα περισσότερο στο περιεχόμενο και στην ψυχαγωγία μέσα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, ο Κέβιν Ντουράντ, είχε διαφορετική άποψη, αν και εν τέλει εκτίμησε το αφιέρωμα.

Διαβάστε περισσότερα

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Πρόβλημα με τον Έμπιντ στους Σίξερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK