Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο “Βασιλιάς” βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για trade με άλλον παίκτη.

Los Angeles Lakers forward LeBron James reacts after a foul during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies in Los Angeles, Friday, Jan. 5, 2024. (AP Photo/Ashley Landis)
Los Angeles Lakers forward LeBron James reacts after a foul during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies in Los Angeles, Friday, Jan. 5, 2024. (AP Photo/Ashley Landis) AP

Οι αγωνιστικές δεν κυλούν ομαλά για τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά σύμφωνα με ένα απίστευτο δημοσίευμα, ετοιμάζονται να κάνουν το αδιανόητο - να ανταλλάξουν τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Τζέιμς φέρεται όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ανταλλαγής των Λέικερς, αλλά μπορεί να είναι "κοντά" στο να βρεθεί και ενδιαφερόμενη ομάδα.

Είναι εύκολο να αμφισβητήσει κανείς το ρεπορτάζ, ωστόσο, οι Λέικερς δεν έχουν παίξει ποιοτικό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό, οπότε είναι κατανοητό ότι η αλλαγή μπορεί να είναι στον ορίζοντα. Μόνο που οι περισσότεροι πίστευαν ότι η ομάδα θα πρόσθετε κομμάτια γύρω από τον Τζέιμς, όχι ότι θα τον ξεφορτωνόταν.

Ο Τζέιμς έδειξε πρόσφατα τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της ομάδας μετά από μια ήττα, αναρτώντας ένα emoji κλεψύδρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν αποφασίσει αργότερα να μείνει εκτός από το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλους τους Μπόστον Σέλτικς.

Ενώ πολλοί πίστεψαν ότι υπονοούσε ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις από τους Λέικερς, ποιος ήξερε ότι εννοούσε ότι ο χρόνος του στο Λος Άντζελες μπορεί να τελειώνει;

Αντικειμενικά μιλώντας, μια ανταλλαγή εξακολουθεί να φαίνεται απίθανη σαν ενδεχόμενο, εκτός αν ο Τζέιμς είναι εκείνος που πιέζει με την στάση του. Δύσκολα όμως να πιστέψει κανείς ότι θα τα παρατούσε τόσο γρήγορα με τη φετινή ομάδα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν θέματα μεταξύ του ίδιου και του προπονητή Ντάρβιν Χαμ, οι Λέικερς έχουν φανεί κατά καιρούς φέτος ότι μπορούν να “χτυπήσουν” αυτή τη σεζόν. Με τον Τζέιμς στο πλευρό τους, η ομάδα είναι πάντα μια απειλή, αλλά το να γίνουν μερικές διορθώσεις πριν από τη λήξη της προθεσμίας ανταλλαγών του ΝΒΑ στις 8 Φεβρουαρίου μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Αν οι Λέικερς καταλήξουν να ανταλλάξουν τον Τζέιμς, θα είναι μια εξέλιξη που θα καταπλήξει τον μπασκετικό κόσμο. Μέχρι τότε, ο σκεπτικισμός είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα

Έσπασε το ρεκόρ του Ρονάλντο ο Χόιλουντ

Πρόβλημα με τον Έμπιντ στους Σίξερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK