Το 'πε και ο Γουλιέλμος (ο Δημήτρης όχι ο Τέλος), πως ο Άρης υποφέρει...

Η πρώτη τοποθέτηση του Δημήτρη Γουλιέλμου ήταν μια επίκληση στο συναίσθημα των Αρειανών. Διότι η κατάσταση έχει διαπιστώσει πως είναι ομογουμένως οριακή, σε όλα τα επίπεδα.

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
Δημήτρης Γουλιέλμος EUROKINISSI

Πώς είναι ν' αναλαμβάνεις να σώσεις (οικονομικά, διοικητικά και αγωνιστικά) ένα καράβι που έχει μπαντάρει και αρχίζει να βυθίζεται; Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα το μάθει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είναι αναγκασμένος!

Διότι η επιλογή του από απλός φίλαθλος του Άρη να εξελιχθεί σε μεγαλοπαράγοντα και μπροστάρη της νέας επιχειρηματικής ομάδας που κατέχει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ θα τον ρίξει απευθείας στα βαθιά.

Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος ήταν την Τετάρτη στο Παλέ και είδε τον Άρη να χάνει από τον ΠΑΟΚ. Το Σάββατο μάλιστα θα ντεμπούταρει στα επίσημα (όπως και ο Βαγγέλης Αγγέλου στον πάγκο) ως ο νέος ιδιοκτήτης.

Ο τίτλος είναι ο τελευταίος που τον απασχολεί. Αντιλαμβανόμενος ότι οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες, ειδάλλως δεν θα έλεγε πως " τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομάδα μας υποφέρει", μίλησε στην καρδιά του κάθε φιλάθλου. Αφού υποσχέθηκε αυτός και οι υπόλοιποι να δώσουν όλη την ψυχή τους και δεσμεύτηκε να εξηγήσει στο άμεσο μέλλον " πολλά πράγματα", ζήτησε... βοήθεια. Βοήθεια του κόσμου, διότι " πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ο Άρης μας χρειάζεται όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK