Το πέμπτο δεκάλεπτο

Το πέμπτο δεκάλεπτο

Η συνέντευξη Τύπου

Γιόνας Καζλάουσκας: "Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ και στην επίθεση κόντρα στην άμυνα ζώνης. Είχαμε άγχος. Ο Χατζής έλλειπε και θα μπορούσε να μας βοηθήσει αν έπαιζε. Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός. Οι διαιτητής δεν ήταν καθόλου σωστοί. Εβγαλαν τον Εντνι και νομίζω ότι το έκαναν επίτηδες".

Οκτάι Μαχμούτι: "Ηταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος. Σαν ένα παιχνίδι σκάκι. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια του αγώνα εξαιτίας κάποιος βολών που χάσαμε, ενώ στην παράταση δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες".

Μικτή ζώνη

Νίκος Αργυρόπουλος: "Ηταν δικό μας το παιχνίδι, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και την υπομονή μας και κάναμε παιδαριώδη λάθη. Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Αν ο κόσμος στενοχωρήθηκε μία φορά εμείς στεναχωρεθήκαμε δέκα που τον πικράναμε και θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Μανώλης Παπαμακάριος: "Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Επρεπε να είμαστε πιο εύστοχοι για να κερδίσουμε. Απόψε ο Ολυμπιακός αδικήθηκε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και αν συνεχίσουμε μπροστά. Να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Εφές και να κρατήσουμε τα όποια θετικά. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες δυνατότητες φέτος, ασχέτως αν έχασε αυτό το ματς στην παράταση".

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: "Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη η απογοήτευση. Πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση αν και στο έξτρα πεντάλεπτο ξεκινήσαμε άσχημα. Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλο κομμάτι του Ολυμπιακού. Μας βοηθάει όλους και κατεβάζει την ψυχολογία του αντιπάλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK