Το πήρε πάνω του ο Ρόουζ (VIDEOS)

Οι Μπουλς κατάφεραν να επιβληθούν στο Ντένβερ των Νάγκετς με 106-101, με τον Ντέρικ Ρόουζ να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Νίκη και για τους Κινγκς στη Μινεσότα με 110-107 επί των Τίμπεργουλβς.

Το πήρε πάνω του ο Ρόουζ (VIDEOS)

Αν και ήταν άφαντος στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα του αγώνα, ο Ντέρικ Ρόουζ συνήλθε στο τέλος και χάρισε τη νίκη στους Μπουλς με 106-101 επί των Νάγκετς μέσα στο Ντένβερ. Ο σούπερ σταρ των "ταύρων" σημείωσε 13 πόντους με 5/10 σουτ στα τελευταία 6 λεπτά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους και 8 ασίστ. Πέρα από τον Ρόουζ καταλυτική ήταν η συνδρομή του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ και του Πάου Γκασόλ, ο οποίος άγγιξε το triple-double, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 κοψίματα. Από πλευράς ηττημένων, πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Γουίλσον Τσάντλερ με 22 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της πρωτοχρονιάς, οι Κινγκς επιβλήθηκαν εκτός έδρας των Τίμπεργουλβς με 110-107, έχοντας το πάνω χέρι στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Ρούντι Γκέι και Ντάρεν Κόλισον, έχοντας από 21 πόντους, με τον ΝτεΜάρκους Κάζενς να προσθέτει 19 πόντους και 7 ριμπάουντ. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Τρόι Ντάνιελς αστόχησε σε τρίποντο που θα μπορούσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK