Το προφίλ της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μπήκε στην μάχη της Ευρωλίγκας η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το προφίλ της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μπήκε στην μάχη της Ευρωλίγκας η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισαραηλινοί, παρά την φυγή του μεγάλου τους αστεριού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Ιντιάνα Πέισερς, δείχνουν το ίδιο ισχυροί και έτοιμοι να γράψουν ιστορία, κατακτώντας για τρίτη συνεχόμενη φορά την κορυφαία διοργάνωση, κάτι που είχε καταφέρει η Ρίγα (1958-1960) και η Κροάσια Σπλιτ (Γιουγκοπλάστικα)(1989-1991).

Οι μόνιμοι πρωταθλητές Ισραήλ διατήρησαν τον κορμό τους, με τους Μπαστόν, Πάρκερ, Βούιτσιτς, Μπούρστεϊν να συνεχίζουν στους «κίτρινους». Σε αυτούς προστέθηκαν και οι Τζέιμι Αρνολντ και Κιρκ Πένεϊ ενώ το δύσκολο ρόλο του οργανωτή της «ομάδας του λαού» έχει αναλάβει ο παλιός μας γνώριμος από το πέρασμα του από τον Άρη, Γουίλι Σόλομον.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση στην Νόκια Αρένα της Πρόκομ Τεφλ με 95-68 (Πένεϊ 19, Άρνολντ 17, Πάρκερ 12-Νέμεθ 17,Βούτσικ 14, Γιάκοντνικ 12).

News 24/7

24MEDIA NETWORK