Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι το 'Βιετνάμ' του NBA

Οι Νικς τα έκαναν μούσκεμα στη free agency, κάνοντας μεταγραφές με στρατηγική NBA 2K. Πλέον, κάποιος πρέπει να φωνάξει στον Τζέιμς Ντόλαν να το... ρίξει.

Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι το 'Βιετνάμ' του NBA
Ο Κέβιντ Ντουράντ δεν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς AP IMAGES

Αυτό το καλοκαίρι θα ήταν ορόσημο για τους οπαδούς των Νικς της Νέας Υόρκης, θα ήταν το καλοκαίρι που η ομάδα θα αποκτούσε τουλάχιστον έναν πραγματικό σταρ και θα κέρδιζε κάποιες πιθανότητες για να βρεθεί έστω στην playoff season. Από χθες οι στοιχηματικές εταιρίες είναι οι πρώτες που γελάνε με την τραγικωμωδία των Νικς, δίνοντας τους πιθανότητες 150 προς 1 για την κατάκτηση του τίτλου της επόμενης σεζόν. Μερικές ώρες πριν, η απόδοση κυμαινόταν στο κάπως πιο αξιοπρεπές 45 προς 1.

Ο Κέβιν Ντουράντ, το μεγάλο απωθημένο κάθε φαν των Νικς, κατέληξε στο Μπρούκλιν, καθώς ο ηγέτης Τζέιμς Ντόλαν δεν ήθελε να του προσφέρει max συμβόλαιο. Η κίνηση ματ που είχε ξεκινήσει με το trade του Πορζίνγκις και φαινόταν πως θα ολοκληρωνόταν με τον ερχομό των Ντουράντ-Ίρβινγκ στην ομάδα, μοιάζει με πληγή της οποίας το μαχαίρι 'στροφάρει' διαρκώς, προσφέροντας γενναίες δόσεις πόνου. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον επίσης, αποδείχθηκε όνειρο απατηλό, βρίσκεται ήδη στη Νέα Ορλεάνη. Οι Νικς πήραν με μεταγραφή τους Ραντλ, Γκίμπσον, Πόρτις, δηλαδή τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Η πρώτη πράξη ενός βατερλό έχει ολοκληρωθεί.

Ο Τζέιμς Ντόλαν εικάζουμε πως από χθες, θα βρίσκεται καθισμένος στην καρέκλα του γραφείου του στην εταιρεία 'The Forum' που ανήκει στην Madison Square Company και θα ακούει μια παράξενη βουή, μια ενοχλητική ηχώ. Αυτή η ηχώ ίσως και να είναι ο θόρυβος της συνείδησης του, ίσως και να είναι ο θόρυβος εκείνων που όπως αναγράφεται εύγλωττα σε αυτό το προφίλ της Νίκης Μπάκουλη, του φωνάζουν 'ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ'. Ίσως και να είναι τελικά, οι χιλιάδες φαν των Νικς που θρηνούν την διαφαινόμενη παρακμή της ομάδας τους.

Ειλικρινά πάντως, Τζέιμς Ντόλαν, γιατί παραμένεις στους Νικς;

(Μήπως τελικά θα ήταν πιο τίμιο για την επόμενη ομάδα των Νικς να παίξει στην ελληνική Α2 αντί για το NBA; Πρόκειται σαφώς περί ρητορικής ερώτησης, αλλά το κλίμα στο Twitter 'μυρίζει' έντονα αποχαιρετισμό στα όπλα και 'αντίο, αντίο εκεί στην Α2. Ας απολαύσουμε λίγο ακόμα κυνικό θάψιμο)


News 24/7

24MEDIA NETWORK