Τον Αντετοκούνμπο να τον φοβάσαι όταν αγριεύει: θα σε λιώσει...

Πολλές οι τέσσερις σερί ήττες για να τις "χωνέψει" ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και κόντρα στους Σίξερς η τάξη... αποκαταστάθηκε. Απίθανη εμφάνιση στα όρια του triple double και τρομερά χρήσιμη νίκη για τους Μπακς. Δείτε και απολαύστε τα κατορθώματα του δικού μας ήρωα.

Τον Αντετοκούνμπο να τον φοβάσαι όταν αγριεύει: θα σε λιώσει...
Αντετοκούνμπο Μπακς AP PHOTO/MORRY GASH

"Γιάννη, παρ' το πάνω σου" ήταν η... σαββατιάτικη προτροπή μας, ως αποτέλεσμα της τέταρτης διαδοχικής ήττας των Μπακς, και δυο 24ωρα μετά ήρθε η ανάληψη ευθυνών από τον Αντετοκούνμπο.

Σ' ένα ματς που η ομάδα του δέχθηκε 43 πόντους από τους Σίξερς στην πρώτη περίοδο και στην έναρξη της τρίτης έχανε 86-72, ο "Greek Freak" έγραψε την ιστορία από την αρχή. Και με τους 35 πόντους (το κυριότερο με 14/23 σουτ), τα 9 ριμπάουντ και τις 7 ασίστ οδήγησε τα "ελάφια" στο νικηφόρο 118-110.

" Πήγαμε στο ματς με την ψυχολογία ότι πρέπει να νικήσουμε ό,τι κι αν γίνει", δήλωσε ο Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα, λόγια που ήρθαν να κουμπώσουν με την σχεδόν τέλεια εμφάνισή του. Ο ίδιος σημείωσε 14 πόντους στην τρίτη περίοδο όταν και άρχισε η αντεπίθεση του Μιλγουόκι. Με την υπογραφή του Giannis επιτεύχθηκε το 21-0 και το συνολικό 33-14 που έφερε την ανατροπή.

Τι έκαναν την ίδια ώρα οι Σίξερς; Έχαναν τις μπάλες, αν όχι τ' αυγά και τα πασχάλια! " Μόνο λάθη κάναμε", δήλωσε ο Μπεν Σίμονς, αδυνατώντας να δικαιολογήσει πώς άλλαξε άρδην η εικόνα του αγώνα.

Την εξήγηση είχε ο δικός μας ήρωας. " Είχαν τον Εμπίντ στο παρκέ και ήταν δύσκολο ν' ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο. Αυτό ακριβώς είπα στα παιδιά να κάνουμε και αυτό κάναμε". Έκανε δηλαδή και τον... προπονητή! Το αν αυτή η νίκη θα έχει συνέχεια κόντρα στους Πέισερς θα φανεί στο παρκέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK