Τον Γκαλινάρι ο Σακέτι δεν τον χάιδεψε στοργικά. Tον κατσάδιασε...

Η άρνηση του Ιταλού ΝΒΑer να ενισχύσει την εθνική ομάδα μπάσκετ στα προκριματικά του Σεπτεμβρίου προκάλεσε την οργή του εκλέκτορα της "σκουάντρα ατζούρα".

Los Angeles Clippers forward Danilo Gallinari smiles as he is honored, during a timeout, for his years as a member of the Denver Nuggets, in his first return to the arena since signing with the Clippers, at an NBA basketball game Tuesday, Feb. 27, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Ντανίλο Γκαλινάρι AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ρομέο Σακέτι δεν θα έχει τον Ντανίλο Γκαλινάρι στη διάθεσή του για τα παιχνίδια με Πολωνία και Ουγγαρία στη β' προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θ' αναρωτηθείς, δικαιολογημένα, τι χρειάζεται η Ιταλία τον 30χρονο φόργουορντ των Κλίπερς, ακόμη κι αν είναι ο καλύτερος παίκτης της, για να επικρατήσει δυο υποδεέστερων ομάδων. Ισχύει. Παρόλα αυτά ο εκλέκτορας των "ατζούρι" αλλιώς τα υπολόγιζε, ποντάροντας πάνω του. Μέχρι που έμαθε τα μαντάτα και βγήκε από τα ρούχα του.

" Αυτή τη φορά μου τηλεφώνησε, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπορώ να πέσω στα γόνατα, ούτε να καλέσω την αστυνομία. Θα παίξουμε χωρίς αυτόν", υποστήριξε στη "Repubblica" ο Σακέτι, χωρίς να χαριστεί στον Γκαλινάρι. " Θα πρέπει να το νιώθεις μέσα σου, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Αν μίλησα με τον πρόεδρο Πετρούτσι; Ναι, αλλά δεν γίνεται κάτι. Η δύναμη του ΝΒΑ και η έλλειψη επιθυμίας από τους παίκτες είναι αξεπέραστα εμπόδια. Ήλπιζα πως θα ήταν πιο εύκολο τώρα, δεδομένου ότι τα δυο ματς γίνονται πριν από τα training camps".

Φρούδες οι ελπίδες του Ιταλού ομοσπονδιακού. Όπως και του Πετρούτσι, ο οποίος υποστήριξε πως είχε τη διαβεβαίωση του Γκαλινάρι. Μέχρι τη στιγμή που τον ειδοποίησε για το αντίθετο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK