Τον Βινς Χάντερ δεν θα τον δεις πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ

Πιο ώριμος και "ψημένος" μπασκετικά, ο Αμερικάνος σέντερ γυρίζει στην Ελλάδα για μια δεύτερη ευκαιρία. Θ' αρπάξει αυτή που του δίνει η ΑΕΚ ή θα φύγει ξανά... νύχτα;

Τον Βινς Χάντερ δεν θα τον δεις πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ
Χάντερ ΑΕΚ EUROKINISSI

Άγνωστος στο ελληνικό κοινό ο Βινς Χάντερ δεν είναι. Τον είχε επιλέξει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για αντι-Κούζμιτς στον Παναθηναϊκό, τον Φλεβάρη του 2016, προκειμένου να πάρει απ' αυτόν ενέργεια και δυναμισμό κοντά στο καλάθι.

Ως "ρούκι" όμως στην Ευρώπη ο Χάντερ δεν ανταποκρίθηκε. Ιδίως αφότου ανέλαβε τα ηνία ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο ρόλος και ο χρόνος του Αμερικάνου σέντερ περιορίστηκαν, με αποτέλεσμα να καταλήξει με 2.9 πόντους και 3.3 ριμπάουντ ανά 9 λεπτά συμμετοχής σε 40 παιχνίδια (κανονική περίοδος, πλέι οφ). Στην Ευρωλίγκα έπαιξε μονάχα στα τρία ματς των πλέι οφ με την Μπασκόνια, χωρίς να βοηθήσει.

Η ΑΕΚ τον φέρνει (επίσημα πια) 23 μήνες μετά για να πάρει πολλά περισσότερα. Όσα τουλάχιστον δεν μπορούσε να δώσει ο (τραυματίας πλέον) Τσινεμέλου Ελόνου και να συμπληρώσει Μαυροειδή - Καββαδά (δυο βαριά κορμιά) στη φροντ λάιν. Πέρυσι ήταν πολύ καλύτερος στη VTB League, με τη Άβτοντορ Σάρατοφ μετρώντας 14.7 πόντους και 7.7 ριμπάουντ, βρίσκοντας μάλιστα και συμβόλαιο στο ΝΒΑ (Γκρίζλις που διακόπηκε).

Η δεύτερη ευκαιρία του στην Ελλάδα έρχεται με καλύτερες συνθήκες. Θα την αρπάξει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK