ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ο Μαρκ Κούμπαν με τον Νοβίτσκι

Το βράδυ της Τρίτης (7/3) ήταν μια ιστορική στιγμή για τους φανς του Ντάλας, καθώς το "τοτέμ" τους, ο Ντιρκ Νοβίτσκι έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία του NBA που ξεπέρασε το φράγμα των 30.000 πόντων. Ανεκτίμητη όμως ήταν η αντίδραση του ιδιοκτήτη των Τεξανών (PHOTOS).

epa03599029 Dallas Mavericks' German player Dirk Nowitzki reacts after scoring a three point basket against the Los Angeles Lakers in the second half of their NBA basketball game at the American Airlines Center in Dallas, Texas, USA, 24 February 2013. EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT +++(c) dpa - Bildfunk+++
epa03599029 Dallas Mavericks' German player Dirk Nowitzki reacts after scoring a three point basket against the Los Angeles Lakers in the second half of their NBA basketball game at the American Airlines Center in Dallas, Texas, USA, 24 February 2013. EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT +++(c) dpa - Bildfunk+++ DPA

Ο Μ αρκ Κούμπαν είναι ο πρόεδρος που κάθε οπαδός θα ήθελε να έχει για την ομάδα του. Απίστευτα φανατικός και εκδηλωτικός με τις αντιδράσεις του, λατρεύει την ομάδα του όσο τίποτα άλλο, παρ' ότι πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

Χθες όμως (7/3) ήταν μία μέρα γιορτής στο Τέξας. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ξεπέρασε το φράγμα των 30.000 πόντων, όντας ο 6ος παίκτης στην ιστορία του NBA που το κατορθώνει και ο πρώτος ξένος.

Το highlight όμως της βραδιάς ανήκει δικαιωματικά στον ιδιοκτήτη των Μαβς, που στην πρώτη διακοπή του παιχνιδιού έτρεξε και αγκάλιασε τον Γερμανό φόργουορντ, θυμίζοντας ένα μικρό παιδί που αγκαλιάζει πρώτη φορά το ίνδαλμά του.

Όλα τα λεφτά ήταν και το ποστάρισμα του ίδιο του Κούμπαν μετά τον αγώνα, με μία φωτογραφία από την πρώτη χρονιά του Ντιρκ στην ομάδα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK